Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ja len nerozumiem, prečo tí ľavičiari tak podporujú islam. Keď by raz islam v Európe prevládol, tak prví, komu by islamisti zakrútili krkom, by boli práve ateistickí ľavičiari.

Veľmi mi to pripomína dobu u nás medzi rokmi 45 a 48.Čo nasledovalo potom, je všeobecne známe - tí najväčší podporovatelia komunizmu skončili na šibenici.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Cermane, doba, vymknutá z kloubů, šílí. Stačí jen porovnat - snímek, kdy palestinci nesou mrtvé děti, zasažené izraelskou raketou /nelze vyloučit, že byl nakašírovaný/, vyhrál cenu World Press foto. To je v současné době "salonfahig". Vyvraždění židovské rodiny palestinskými psychopaty je nutné ututlat, protože se to jaksi "nehodí".

Není jasné, kolik takových činů ještě bude muset být, aby se aspoň Evropa probrala a začala věci nazývat správnými jmény. Zatím setrvává v pravidelných zásilkách milionů euro k "prospěchu palestinské věci".

12 3
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,12
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.