Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lukáš Jelínek je zcela vyvařený, nemá smysl jej poslouchat. Ten člověk je zcela bezkoncepční, kdysi jsem jej poslouchával, ale nyní už vypínám rádio. Zřejmě nějakou zhovadilostí je všude zván, aby své bláboly prezentoval širokým vrstvám, které však občas zapomínají, co tento myslitel řekl včera.

Je proto dobré občas připomínat jeho minulost. Autorovi karma

1 0
možnosti
Foto

Nikdy není kouře bez ohně.R^

0 0
možnosti
Foto

Lukáš Jelínek je naprosto nesympatický „myslitel“. Svého času se stejnou vehemencí a zřejmým rektálním alpinismem obhajoval Jiřího Paroubka, ovšem pouze do chvíle, než byl tento sesazen z čela ČSSD, pak na něj ihned napsal břitký hanopis. ČSSD mohou volit pouze lidé, kteří buď neumi číst, nebo nejsou schopni si přečtený text zapamatovat. Jinak si nedokážu tuto kolektivní demenci vysvětlit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,12
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.