Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P38e74t76r 93A73g69u17l77á95r

17. 8. 2019 18:51

Ano, mnoho lidí si neuvědomuje právě onu komplexitu problému a fakt, že politici při řešení ekologických problému tahají za kratší konec provazu s průmyslem, finančnictvím a celosvětovou ekonomikou vůbec. NA řešení se s kutečně musí podílet vědci, ekonomové a především sociologové. Sociologové proto, že pro podstatné snížení zátěže ekosystému průmyslem a lidskou spotřebou bude mít jasný diskomfortní dopad na všechny voliče. Politici musí potom jen přijmout bezvýhradně opatření a především je vysvětlit voličům.

0 0
možnosti
EH

Greta už začíná chytat manýry celebrit, takže se brzy odpraví sama. Tuhle vyhodila z kongresu novináře a to je cesta, jak se stát z oblíbené vizionářky zesměšňovanou autistkou. Gretu stvořili novináři a ti ji zase mohou zničit.

6 0
možnosti
MV

Greta-to je jen výplod stejně praštěných rodičů. Místo aby dohlédli na to aby chodila řádně do školy tak ji předhodili veřejnosti jako nového svatého. Švédské postoje k migraci jsou hrozbou pro celou Evropu a její budoucnost.;-€

14 0
možnosti
MM

Myslím to upřímně - chudák nemocná Gréta - měla by se léčit.

9 0
možnosti
Foto

V každém případě platí, že čím menší ekologickou stopu vyprodukuje naše civilizace, tím lépe.

1 3
možnosti
TT

To ano, ale Svatá Gréta a ostatní prorokové zkázy kvůli CO2 bojují proti vzdušným zámkům.

14 1
možnosti
AM

Švýcarští okamurovci jsou pokakaní z mladé Gréty, kterou sice zvou celebrity a mocní na rauty, ale nikdo z nich pro naplnění jejich vizí nehne ani prstem.

Celkem symbolické.

------------------

Osobně mě na tom nejvíc štve, že těch 20, 30 let, kteríé mě na tomhle světě snad ještě čekají, nedožiju v klidu. Masová migrace v řádech mnoha desítek milionů, rozvrácené neobyvatelné země, války o zdroje, celá moře bez života, politické nepokoje a revoluce........... to vše bohužel zažiju. ;-(

Jo, jsem sobec, doufal jsem, že to necháme svým dětem a vnukům...

6 9
možnosti
IA

nebojte se. já to tak hrozné nevidím.

4 0
možnosti
PT

P12e52t79r 85T58o56m49e28k

8. 8. 2019 17:31

Ona není nic jiného, než někým řízená (rodiči, někým jiným,...), hloupá mladá, zneužitá holčička. Někdo z toho má docela slušné peníze. A to, že s ní komunikuje papež, výbor pro Nobelovu cenu, OSN a mnoho dalších je hodně smutné..

31 2
možnosti
JR

J19a61n 76R11á56ž

8. 8. 2019 18:46

Doporučuji si zjistit, kdo jsou její rodiče jaký velkolepý byznys si ze své duševně nemocné dcery udělali.

16 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS