Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za tohle opravdu velká KARMA a dík. Podle mne jste přesně vystihl, co by mohl Babiš Zlatoústý říkat, kdyby nebyl lhář profesí. Pravdou ale je, že takovou pravdu by nedokázal říct žádnej politik, protože už jejich profese predikuje, že na to nemaj koule a bojej se o koryto.

3 1
možnosti
Foto

Ta posedlost projevy toho či onoho mě fat baví. Žasnu, v čem všem mají lidé potřebu se přehrabovat.

Ale až budete státníkem....;-)

1 2
možnosti
PN

P81e39t26r 51N81e83d69v52ě37d

25. 3. 2020 17:41

Vaše starosti bych chtěl mít pane autore. Proč Vám tam , po mnohokráte omílané mantře odpůrců Babiše o smetení návrhu pana Svobody není také " nedali se odbít s vědomím vážnosti situace a snažili se totéž projednat na zdravotním výboru ? " nebo " proč jsme necouvli před kritikou opozice a nepustili jsme diváky na biatlon?

Ale to jsou otázky pro ty " koblihy" že?"Tím už se zabývat nebudete. Tak jen ploďte takovéto ubohosti dál za nadšeného potlesku místních zvěstovatelů. Třeba pak bude mít Babiš 50%. Kdo ví, třeba si to přejete....

2 1
možnosti
ZH

No nevím, ale dovolím si zaprorokovat. Po jeho diktátorském amatérském "řízení" první fáze nouzového stavu si myslím, že se na něj sesype tolik žalob a trestních oznámení, že nějaký čapák bude proti tomu nudná zívačka okresního formátu.

1 0
možnosti
LL

Smutné ale pravdivé. Ten jeho projev byla trapárna, četl to jako sportovní zprávy nebo předpověď počasí. A je tragedie že v době krize k národu místo státníka ve skutečnosti mluví marketingový vizard ze svého kancu. I boha do toho přitáhli, asi si řekli že by jim to mohlo zvýšit jejich voličskou základnu.

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že ten Babišův projev nepsal jeden zoufalec, ale hned celý PR tým.

3 0
možnosti
Foto

panu Babišovi napsali celkem slušnej projev a on jej bez chyby přečetl.

Nic víc.

4 1
možnosti
JF

J49i91ř97í 95F89o40g91e78l

25. 3. 2020 16:33

Napoleonský syndrom je svinstvo.:-)

3 0
možnosti
PD

Tohle Vám koblihy neodpustí. Že Vy toho Babiše nemáte rád?

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS