Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Státy rády prosazují princip kolektivní viny a proto se nelze divit jeho občanům, kteří principu kolektivní viny věří a aplikují ji v praxi.

Samozřejmě, že kolektivní vina je nesmysl a nikdo by neměl druhého nutit omlouvat se za zločiny, které páchali jiní lidé.

0 0
možnosti
Foto

ale prdlajs revoluce.

Pouze blbnou na kvadrát.

0 0
možnosti

J27a63n 10R52á48ž

6. 7. 2020 11:34

Zní to podivně a pro útlocitné humanisty i odpudivě, ale považoval bych za za dobré, aby se antisystémové protesty ještě více vyhrotily, ještě víc se rabovalo a docházelo k násilí. Jen to přinutí k rychlé akci federální orgány.

Už dnes se totiž přesvědčivě ukazuje, že proklamaticky protirasistické důvody nepokojů jsou jen kamufláž pro pokus sil progresivní levice o změnu rozložení moci neustavní cestou a pokračování násilí by otevřelo mnoha lidem, dnes naivně protesty podporujících, aby si uvědomili o co skutečně jde.

Podle následné reakce zatím mlčící většiny si totiž budeme moci dovodit, zda je americká společnost ještě schopna obnovit řád tradičními demokratickými metodami.

Že se jedná o pokus změny systému revoluční cestou se zcela jasně ukazuje a už je také zřejmé, že i špičkám Demokratické strany začíná docházet , že se jim to vymyká z rukou, takže jejich guvernéři i starostové přestávají vůdce protestů podporovat a možná i vyschne tok peněz který udržuje demonstrace v chodu. . No uvidíme, jak ten humbuk dopadne a jaké z toho vzejde poučení pro Evropu. Jedno je ale jisté : Příkop mezi progresivní levicí a konzervativní částí obyvatel se prohloubil, rasové rozpory zvětšily, autorita fedální vlády poklesla a celosvětová prestiž USA dostala ránu, ze které už se nevzpamatuje.

15 0
možnosti

Díky za nesmírně zajímavý článek.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS