Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P68e42t21r 55K44r20e19u38z

25. 10. 2020 18:55

Chtěl bych poznamenat, že se jaksi nedozvídáme některé věci, které jsou pro nás podstatné. Za prvé, jméno a funkci policejního úředníka, který odmítl dát učiteli na jeho výslovnou žádost ochranu. Pokud není schopen či je neochoten francouzský ministr vnitra vyvodit v daném případě osobní odpovědnost, musí vyvodit politickou odpovědnost - vlastní. Za druhé, vrah Abdulah Anzorov byl podle všeho do roku 2008 občanem Ruské federace, se kterou nemají země Schengenského prostoru ani další země Evropské unie bezvízový styk. Je tedy třeba zjistit, jaký zmetek na které ambasádě či konzulátě mu udělil vstupní vízum. (Je pravděpodobné, avšak nikoli jisté, že šlo o úředníka francouzského ministerstva zahraničí.) Každopádně by to měli francouzští vyšetřovatelé zjistit a vyvodit z toho odpovědnost. Za třetí, by měl velmi zajímalo, který francouzský přistěhovalecký nebo azylový úředník - buď zcela dementní, nebo spíš štědře podmáznutý - mu dal povolení k pobytu ve Francii. Opět odpovědnost francouzského ministra vnitra. Ruská federace není tradiční azylová země a musí existovat setsakra jasný důvod, aby nějaký její občan dostal v EU politický azyl. V Čečensku se od roku 2000 aktivně neválčí, od roku 2007 vládne v Čečensku pevnou rukou Ramzan Kadyrov a nezdá se, že by naprosté většině Čečenců vadilo. Podobný (dementní či korupční) postup francouzských přistěhovaleckých nebo azylových úředníků je hrozbou i pro nás - Anzorov se v rámci Schengenu mohl klidně zjevit i v Česku. Zažil jsem před deseti lety na vlastní kůži případ, kdy francouzští úředníci udělili azyl arménské rodině, která vzápětí přesídlila do Česka, využívala zde všech možných i nemožných výhod sociálního systému a po jisté době se zapojila do kriminálního byznysu se zfalšovanými povoleními k pobytu pro své krajany. Ani Arménie není typická azylová země.;-D

0 0
možnosti
PO

Ve Francii působí oficiální islámské „vzdělávací“ organizace Collectif contre l ́islamophobie en France, Barakacity a Les musulmans, které šíří představu, že Francie je rasistická, nenávistná proti muslimům a je správné ji zničit.

Jak je něco takového vůbec možné?! Islám je v rozporu se základními lidskými právy a přitom je tolerován!!!!

Co si pak máme myslet o voličích a co o piliticích?

0 0
možnosti
ŠZ

Já vidím problém v tom, že se organizují shromáždění na uctění památky zabitého, ale ne shromáždění a manifestace PROTI těm, kteří tuto situaci způsobili. Macron svými řečmi ale vypadá, že pomalu musí přepřahat, z hájení migrace na přitvrzování proti radikálním muslimům. Bohužel pozdě.

0 0
možnosti
ZH

Nanejvýš šokující je, že ten učitel přes vlastní žádost nedostal ochranu. Je to selhání, které má fatální důsledky. Přesto z toho nelze vyvozovat kolektivní odpovědnost všech muslimů, což v textu neděláte. Dokonce zmiňujete, že protestovali i muslimové. Psychóza hněvu si na tom ale stejně smlsne. R^

0 0
možnosti
TT

Když musím někoho dovést, tak ho vedu. Když musím někoho dovézt, tak ho vezu.

(Musím na to upozornit, protože i tato chyba se - celkem překvapivě - začíná šířit.)

Jinak samozřejmě R^.

1 0
možnosti
MK

A pořád jsou tady tací, co sem podobnou verbež chtějí dovézt.

6 0
možnosti
JL

Díky za podrobné informace - ale překvapí to někoho po 5 letech , kdy byly otevřeny hranice směr západní Evropa? Těžko. Představa, že se podaří integrovat muslimy, je samozřejmě směšná i nám v Česku od začátku. Možná že Francouzi jsou nechápaví, protože pod lucernou je tma...My zdálky jsme viděli, jak muslimové najíždějí náklaďáky do davu, sledovali zprávy o vystřílení baru nebo redakce a řekli si: Díky, tohle si strčte za klobouk. - Cože, ptá se od té doby EK, vy nechcete migranty? To je od vás velice velice ošklivé. Jsou to hodní kluci....V PS: Je paradoxně dobře, že k této kauze došlo, několika milionům lidí pootevře oči, ti ostatní budou asi nadále spát. good night.

12 0
možnosti
KT

A nejlepší na tom je, že ten sirotek byl Čečenec z Moskvy...

0 4
možnosti
PK

Znal jsem Rusy i Ukrajince (pracovníky zahraničního obchodu), jak jedni i druzí nemohli přijít Čečencům - muslimům na jméno. Asi víte proč. Vypíchnout tam Moskvu je takové podpásové ...

4 0
možnosti
PB

..... mi není jasný, co očekávala politická garnitura EU od " selfíčekl a vítání", ale jak vidno,- sepětí, solidarita, humanita, svoboda a liberální demokracie v evropském prostoru zkrátka nezabrala! ....... toto je výsledek katastrofální neschopnosti vnímat realitu okolního, tak rozdílného světa!,- takto dopadá sociální inženýrství, infikované multikulti utopistickým progresivismem;-€!

11 0
možnosti
Foto

J77o53s57e43f 70B45á21r80t58a

19. 10. 2020 16:29

No, sirotci se někdy umí zavděčit, že paní Šojdrová.

16 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.