Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J50i40r95i 36B53i77l69i35n11a

19. 2. 2021 22:09

Trumpuv byvaly kamarad Boris Johnson prave prohlasil, ze Amerika je zpet jako leader svobodneho sveta. A ze je to FANTASTICKE! Komouse a Trumpetisty tim pochopitelne nepotesil.:-)

0 0
možnosti
Foto

Nojo, Trump i jeho rudi priznivci dostali dnes v senatnim slyseni ohledne Donikovy vlastizrady pekne na jejich komunistickou zadnici.

A to, spojene s jejich kolaboraci s ruskym rezimem zustane i jejich ostudou.

Odpoved jako vzdy nemaji, tak se budeme muset spokojit s jejich prihlouplymi urazkami na adresu demokracie a noveho US prezidenta. Rv

0 5
možnosti
Foto

Rudí příznivci Trumpa? O kohopak se v USA jedná? Snad ne o Pence?

2 1
možnosti

WOW!

This right here is something to behold. According to reports the French government is now warning The United States that the out of control leftist nonsense coming from our colleges is a threat.

A threat to French heritage, and the French culture.

Sources also claim that the French government is now taking steps to deal with the threat of dangerous social sciences coming out of U.S. universities.

Když už francouzský president Macron upozorňuje na to jak se USA nebezpečně mění v levicovou baštu, která ohrožuje i francouzskou kulturu, tak to už je asi vážné. Francouzi, známí svojí avantgardností jsou znepokoje.

About damn time another world leader got up and said something!

I am usually no fan of Macron, or of France, but credit where credit is due!

0 1
možnosti

Největší sranda je, že u nás po zvolení pravicového a konzervativního Trumpa hýkal štěstím levičák Ovčáček, komunista a levičák Zeman, v ulici Politických vězňů si Vojta Filip připíjel s Martou Semelovou ruskou vodkou, kompletní neobolševická proruská a kolaborantská scéna dezinformátorů, vydavatelů obskurních webů, levičáků a komunistů přivazující se k soše Koněva tančila kozáčka, v Kremlu bouchalo Sovietskoje igristoje po basách a kaviár se žral lžíci od bot a teď, když se ten oranžový, vlastního rozumného úsudku neschopný indián totálně zdiskreditoval, tak všichni tihle nýmandi hulákají, že marxisti zfalšovali volby. Jsem z toho poněkud popletená, že by ti naši levičáci nějakým šestým smyslem vyčuchali, že Doník je vlastně jejich člověk? A než spustíte, z Bidena radost nemám.

1 1
možnosti

Tak minusovat by vám šlo madam Seifert, ale že by mně vyvrátila jediné slovo z toho, co jsem napsala, toho se nedočkám. Co sluníčko, svítí? Bazén ohřeje, nebo na něj potřebujete ty soláry?;-D

1 1
možnosti

Co je to konzervativec?

Konzervativcem si představuji člověka moudrého, nepopulistického, dbajícího na tradici, rodinu, dobré mravy, snažící se o vyrovnaný postoj ke všem, i jiným rasám a pohlavím i orientacím a názorům, pevným ve svých názorech, který dokáže s noblesou nést výhru i prohru.

Blbý, co?

1 1
možnosti
Foto

Nerad vam rusim ten vas monolog zde, ale ... blby to neni. Je to, jak pisete, vase predstava. Podle me je velice "dotvarovana" momentalni propagandou, viz ta zminka o rasach a podobne .... konzervativec je proste clovek obhajujici a vyznavajici predevsim ten zazity a pro neho tradicni pohled .. nemyslim si, ze by to jakkoliv souviselo s moudrosti ci pohlavim a tak dale .. v nekterych pripadech by se to primo vylucovalo

1 1
možnosti

Smekám, vynikající příspěvek, precizní shrnutí všeho podstatného, v Americe si zadělávají na pěkný společenský chaos.

1 1
možnosti

To je dobře, že začalo v USA stmelování Trumpem rozdělené společnosti... Jdou na to ale od lesa... Tu jednu půlku prostě odstraní... :-P

4 2
možnosti

O jakém stmelování tady píšete? Zeptejte se Trumpových voličů jak jsou ochotni se stmelova. Já nikde žádné stmelování nevidím, ba právě naopak. Ale v jednom máte pravdu, tu naši půlku by nejraději poslali do převychovných táborů, ala North Korea nebo China.

1 1
možnosti
Foto

Tak vidite a nakonec se ukazalo, ze jedinou cistku provadeji trumpiste mezi republikany. Aby dokoncili premenu tehle kdysi slavne strany Lincolna a Reagana v populisticky kult a nastroj Kremlu. Rv:-/

0 3
možnosti
Foto

Protoze vazeni - pravicovost, to neni trumpetacky rasismus nebo populismus. Byli to prave republikani, kdo bojoval za zruseni otroctvi.

A jsou to republikani jako Liz Cheney, Mitt Romney nebo lide z Lincoln Project kteri v tom pokracuji.

Nikoliv oranzovy oligarcha, napojeny na rusky organizovany zlocin. Rv

1 3
možnosti

Velmi to připomíná politické čistky 30.let v Rusku! Už chybí jen ty GULAG-y...:-/

2 1
možnosti

Nebojte, it ty gulagy budou. Levice je už na nás chystá.

0 1
možnosti

To muselo dát práce a přitom je to taková blbost. :-D

1 0
možnosti
Foto

Nemusite sem psat kazdou ptakovinu, co vam kdy kdo napsal

0 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.