Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Já tu zprávu z Novinek bral s rezervou od začátku, s ohledem na poněkud bulvární vyznění nadpisu. Pokud by byla pravdivá, musela by se objevovat i jinde a tomu tak nebylo

0 0
možnosti
ZZ

Máte sice pravdu, ale nehodí se o tom moc psát !

Jo kdyby se jednalo o ruskou mutaci - tak by to byla zpráva dne !!!

;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Soudě podle českých statistik z minulého a letošního roku lze z toho soudit, že od září tu řádí mnohem agresivnější a zabijáčtější vir.

0 0
možnosti
Foto

Hlavně, že nás novináři neustále školí a učitelé do dětí cpou vše možné o tzv. fake news. Největším zdrojem nesmyslů jsou novináři. Věřit se dá jen časopisům jako je The Lancet, New England Medical Journal, u nás třeba odborným lékařským časopisům nebo Vesmíru.

3 0
možnosti
VV

Vubec bych se nedivil, kdyby ty novinky psaly, ze USA je zkrizil nejaky cesky vedec aby vivynul jeste ucinnejsi vakcinu.

1 0
možnosti
VV

Tentokrat karma a soukroma pochvala.

2 0
možnosti
Foto

Musím říct, že i moji lepší polovičku ráno ta zpráva postrašila.

Já, jako velký skeptik, nevěřím už prakticky ničemu, takže ani tomuto jsem nepřikládal takovou váhu.

Děkuji, že jste si dal práci a trochu se v problému pokusil zoorientovat R^

5 0
možnosti
PK

Nejsem si jistý na stopro,ale Novinky cz, patří k mediálnímu světu pana Sorose. Pokud tomu tak je novinář asi plní jen zadání svého chlebodárce, není li tomu tak a info není pravdivá, pak bych se vyjádřil o tomto novináři jako o ...,.ale třeba mu křivdím a je to tak jak to popsal, jen nemám ten správný zdroj k dispo...

2 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,00
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.