Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

D31a25n44i65e64l 44K74u51t82ý

16. 4. 2021 16:05

Z těch videí je zřejmé, že klučina běží s pistolí, kterou zahazuje za plot, prudce se otáčí na policistu, který v sebeobraně vypálí. V další sekundě volá záchranku. Co je znepokojující na tom je pouze to, co dělá 13 kluk v noci na ulici se zbraní. To přece není o rasismu! Myslím že v USA brzy nebudou žádní policajti, co budou honit zločince - nastane ráj pro BLM a Antifu.

21 0
možnosti

Autor varuje před manipulací, ale sám podle mého podprahově manipuluje rovněž...spojováním s Floydovým případem. Ty dva případy jsou totiž z hlediska postupu situace a postupu policistu diametrálně odlišné.

2 17
možnosti

..... hmmm,- tak "Občanský úřad pro policejní odpovědnost" (?),- to je něco podobnýho jako u nás třeba Ústav nezávislé žurnalistiky se sídlem v zahrádkářský kolonii, žejo?!,- ...... holt, nová doba!R^

13 0
možnosti
Foto

R^ Díky za upozornění. Jsem si jist, že tihle protipolicejni anarchokomunisté by při přepadení rádi ze sebe dělali cíl zločinci a násilí a vůbec by nechtěli zásah té ošklivé policie.;-D;-D;-D

4 0
možnosti

Zajímavé snad je, že pořád sledujeme jen zabíjení v USA, jinde se tohle neděje? Třeba Střední Amerika, Jižní Amerika, Asie, Rusko, střední a blízký východ, Afrika? Myslím, že děje, ale není to tak dostupné a není to tak zajímavé. Policie někoho zastřelila v Mexiku - koho to zajímá?

0 1
možnosti

J95a54n 81M81a67r21e18k

16. 4. 2021 15:43

Pane Libenský, snad jste si všiml, že posledních několik let se stal z USA fackovací panák. Ostatní svět? No přece země svaté!!

2 2
možnosti
Foto

Byl to kluk? Byl. Bylo mu 13? Bylo. Byl zastřelen? Byl...kde je problém? I policie může dělat chyby a je jimi se třeba zabývat. Nebo ne? Střílet na někoho kdo má ruce nahoře opravdu nevypadá moc hezky a to bez ohledu na to jako má plet. Má nad tím rodina kluka jen tak mávnout rukou a nechat to být? Kdyby Vám policista v podobné situací zastřelil dítě jak to budete řešit...?

3 27
možnosti

Patrně jste to nečetl, jinak byste takhle blbě neargumentoval. Vymývárna mozků v praxi...

19 0
možnosti

Nechce se mi věřit, že by Reuters zavinila nepřesné informace, museli bychom si prezentaci jejích redaktorů ověřit. Po nástupu Bidena se zdá, že se takovéto tragické a nejasné případy budou šetřit snad korektněji. Nevím, nakolik se nyní mění či bude měnit systém práce policie v jednot. státech a lokalitách: v některých se více koncentruje problematic. obyvatelstvo, pro policisty je to mimořádná zátěž mj. na psychiku. Jinak v každé zemi platí, že i v policii se mohou vyskytnout problémové osobnosti, lépe nastavený systém by je měl odhalit.

0 6
možnosti

L79u93b63o18š 53K74r65i16m81l

16. 4. 2021 14:11

Bohužel je pravdou, že agentura Reuters zveřejňuje články informace bez náležitého ověření.

Je zvláštní, že se každý pozastaví nad informací o zastřelení třináctiletého mladíka, ale nikomu nepřijde divná situace ve které k tomu došlo.

12 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS