Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Autor to má opravdu hodně pomotané. Jen nepíše.kolik mu je vlastně let a co pamatuje.V

0 0
možnosti
PF

P36e50t87r 58F65r44ý34d43e29k

22. 8. 2021 13:06

Jak by se jako komuniste meli zakazat? To prece nejde. Navic je to proti zasadam pravice.

0 0
možnosti
JP

Hoax, který sděluje, že komunisté, potažmo zlo, jsou dnes v Bruselu. Za to Vás komunisté a další odpůrci EU a příznivci Ruska jistě pochválí. EU hájí hodnoty jako svoboda, demokracie a právo - pro všechny, tedy i pro komunisty. Pokud bychom nebyli v EU, byli bychom na tom po všech stránkách nesrovnatelně hůře. Ale o tom Vás a ostatní zabedněné odpůrce EU "za každou cenu" nemá smysl přesvědčovat.

1 0
možnosti
OD

Tohle je poučný blábol triviála. Cerman nezklamal.

1. Koho chce porážet? Instituci? KSČ(M) je marginální, dožívající politická strana, která má je tolik "síly" kolikrát si tzv. "demokraté" půjčují její hlasy pro své mocenské choutky. Co hodlá Cerman udělat s tím půl milionem lidí, kteří je volí? Postavíme jim zbrusu staronový lágr? Dnes je každý Cerman plný rozhodnosti a odvahy. Kéž by tomu bylo tenkrát v roce 89....

2 Komouš, ale i Vandas, Okamura, Volný, Trikolora, to je horečka, znak toho, že jistá část společnosti chytila plíseň touhy po jednoduchých řešeních n úkor druhých. Komouši dnes nejsou sami, těch "bojovníků" proti jinakosti - Sudeťáci, migranti, klekající, duhoví - je víc, jsou jen vnějším příznakem toho, jak "slušní lidé" trpí nemocí slabosti, která je nutí volit agresi a potlačování, opět zužovat "národ" na ty, kteří myslí stejně.

3 Brečí se tu, že "společnost je rozdělena". To je ovšem normální. Co normální není, jsou "sjednotitelé v boji" proti čemukoliv, co se hodí - BLM, LGBT, NATO, EU. Sjednocená společnost, to je ta pravá totalita.

4. Všichni ti bojovníci jsou parazité svobody a demokracie, kteří jí chtějí použít k vítězství ve volbách, ale pak hned začnou zakazovat, vystupovat, oplocovat, pěstovat v lidech sjednocující strach, nenávist, tak jak to dělali bolševici po únoru.

5. Všechna tato hnutí jsou jen symptomy toho, jak nevíme, co se sebou. Tato země, tato společnost nemá Raison d'être čili smysl existence. To je ta nemoc, jejíž politické symptomy tu řešíme. Neschopnost definovat kdo jsme, co chceme a jak toho dosáhneme. Ale to je nemoc těch, kdo tu rádi mluví za druhé - politiků, novinářů, politologických kecalů a žvanilů, ale i "slušných lidí", kteří to po nich ani nezačali chtít.

A tuhle nemoc zrušením bolševiků nevyléčíte, právě naopak.

2 0
možnosti
Foto

Neřešte komunisty, řešte EU. Nějak nám uniká, že Říše zla" se přesunula z Moskvy do Bruselu.

A rozhodně nejsem zastánce Putina ani komunistů, ale ani (ne)liberálně (ne)demokratických neomarxistů!!

5 2
možnosti
PK

Stručně a jasně řečenoR^R^R^

4 0
možnosti
Foto

Nesnažte se bolševicky dirigovat ostatní. Komunistům jste ukradení, bylo by dobré nic neřešit a chovat se podobně !!

0 2
možnosti
JV

J12i22r16i 89V41r21a52b27e70c

21. 8. 2021 17:23

To jste mel rict vasi ratolesti, ze ti zatraceni komunisti jsou bohuzel furt v Cesku u vesla a ze jim fandite, jako pomerne velka cast jednoduchych "obcanu" teto zeme. EU

4 2
možnosti
JR

J20a21n 93R97á44ž

21. 8. 2021 15:49

KARMA

Článek mne pobavil a zejména u části týkající se úlohy jmenovaných členů Charty 77 na zmaření debolševizace země jsem si opět řekl: "Díky Bohu za Klause a vznik ODS, což potlačilo vliv lidí, kteří nám ukradli OF i naději, že bolševici (i ti schování v Chartě) půjdou k čertu.

PS. Nemám nic proti těm, kdo vedeni idealistickými představami vstoupili do KSČ v roce 1968 a při prověrkách se nechali vyhodit nebo sami rudou knížku zahodili, ale nemám rád ty, kteří po roce 1972 v KSČ zůstali, či do té partaje pak vstupovali.

7 0
možnosti
VV

Takze ta zla EU nejen ze predepisuje vceli plastve, balene koblihy a zachody v restauracich ( zaplat panbuh za to) ale i narizuje Andreji babisovi vladnout s komunisty.

2 2
možnosti
VV

Necekal jsem, ze se prvni kolporter ohlasi tak rychle.

2 0
možnosti
JZ

Cerman je obyčejný sprostý lhář. Komunisty lze kdykoliv zrušit. Pobaltské země to udělaly a nemají s EU jediný problém.

4 8
možnosti
Foto

ZKUSTE DNES, ERGO PO TŘECH DESETILETÍCH, ZRUŠIT PARTAJ, KTERÁ MÁ DNES ZÁSTUPCE I V PARLAMENTU EU;-) P.S.: ne že bych z toho měl radost, jen to je s takovým odstupem poněkud úsměvné.

10 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.