Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Proč nadávat na Němce?

Za rok 2021 se používalo na výrobu elektřiny ze zemního plynu:

ČR - 8,5%, Německo - 10%, Slovensko - 14%, Maďarsko - 30%.

Když už, tak Maďaři a Slováci - styďte se!

0 0
možnosti
PK

Spise by se meli Ukrajinci stydet. Co maji nemci spolecneho s jejimi predstavami. Taht nemecko a NATO do jejich valky.

0 2
možnosti
JL

Němci se dostali do frapantní situace: oni snadno Ukrajinu dobyli a teď se dívaj, jak to Rusům nejde. Musej z toho mít ujímání.

0 0
možnosti
JV

J77i54ř52í 68V66o44l92f

13. 3. 2022 10:00

Vždycky se nejde někdo kdo to pos..e , a zase němci.:-(

2 0
možnosti
PW

Pro Němce, Francouze a Británii je všechno na východ od Německa "svoloč". Tak jak my se máme tendenci dívat na ty ukrajince co u nás dělali bordel a ještě načerno, tak oni se dívají na nás jako celek.

Nejsme pro ně lidi, ale něco méně. Já se pracovně dostal do Německa, chovali se ke mě slušně, ale s určitým odstupem. Ten odstup byl dán tím, že jsem "tscheche".

Až dokážete nahlížet touto optikou, tak pochopíte proč Německo jedná, jak jedná. Jde o její lidi, její zájmy. Nějaká spravedlnost a pravda je jí úplně ukradená, když se jedná o ten "svoločský východ".

2 1
možnosti
MV

A přitom Merkel tak často a krááásně používala slova jako humanita, solidarita, lidskost, pomoc v nouzi. Ale všeho s mírou.

Zvláštní je, že hrdlořezové z ISIS a podobní tvorové byli vítáni na německých nádražích s úsměvem a sluníčky na transparentech.

2 0
možnosti
JSS

Němci a pohrobci Schrödera a Merklové??? To nevadí, že se topí v krvi - však oni to dělali shodně. Stud je slabé slovo - to je zvrhlost a dnešní doby. Chtějí se ohřívat gasem a ropa ať teče. To víte - teplíčko domova, to nevyměníme. Však jim Rus ukáže - on to ví a má na ně trvalou pifku a odezvu. Je to ,charakter a projeví se v nesnázích....

0 0
možnosti
DT

Tři slova. Jugoslávie humanitární bombardování.

Tady je to alespoň smysluplné, nikdo nechce umřít zimou. Čím omluvíte tamto?

0 0
možnosti
ZB

V Americe se jen smějí, jak se tu v Evropě mydlíme. Ale nakonec, proto tu valku vyprovokovali.

3 3
možnosti
JP

Tu třicetiletou jim taky nemůžu odpustit.

0 0
možnosti
BH

Našli kompromis, poslali rezavé nepoužitelné zbraně. Hamba jim

0 0
možnosti

Nemci vetovali jakekoliv smysluplne sankce uz pri okupaci Krymu. Jen pokracuji ve sve politice " nase zamestnanost je nase nabozenstvi". U u druhe modly, green dealu, vzdy resili zamestnanost. Verim, ze v analyze dopadu mozne treti svetove bude nekolik odstavcu, kde volice ujisti, za to nebude mit dopad na zamestnanost ...

4 1
možnosti
VK

Válka není špatná.

Špatná je ozbrojená agrese nacistického (nacionálního) Ruska proti Ukrajině a vraždění ukrajinských civilistů, naopak obrana Ukrajiny je válka spravedlivá a pro Ukrajince je vlasteneckou povinností.

3 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,13
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.