Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

osmiletý kluk se vás, poté co u Babiše viděl nápis, že se nebojí mocných, zeptal „A tati, to bude Babiš bojovat sám se sebou?“ protože si moc dobře vybavoval, kdo že mu to zavřel školu ?:-)

0 0
možnosti
Foto

Pardon, nechci se vás dotknout, ale když je pro vás obtížné pochopit to, co chápe malý kluk, snad by bylo pro vás lepší se veřejně příliš neprezentoval.

1 0
možnosti
OS

Už aby to bylo za náma. Kdyby tahle kampaň házení toho nevoňavého na všechny ostatní, kromě toho svého vyvoleného (a tím proboha nemyslím Bureše) trvala ještě tak dva týdny, tak se patrně už začne i střílet. Ať to dopadne, jak chce, zase budou vyřvávat nespokojené hlasy těch, kteří se toho svého na hradě nedočkali. A bude úkolem toho muže nebo ženy na hradě, aby všechny tyhle spokojené i nespokojené spojil(a) zase po dlouhých letech dohromady. To bych si fakt přál.

0 0
možnosti
DS

No, vylučovací metodou zbývá jen jeden kandidát. Ten, jehož jméno se nesmí vyslovit. Už dávno jsem říkal, že Okamura vymyslel nejlepší vtip samostatných českých dějin.

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.