Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

tahir

15. 9. 2012 17:03
a tihle darebáci se živí z našich poplatků

Takoví reportéři jak Zavadil a jemu podobní jsou schopni za mrzký peníz prodat i vlastní matku a v tomto systému jim to náramně vychází. Prostě čí chleba jíš toho píseň zpívej. Jsou to daleko horší krysy než byli ti za socialismu.

5 0
možnosti

tuneldedek 12

15. 9. 2012 17:29
Re: a tihle darebáci se živí z našich poplatků

a ve kterem systému by jim to nevycházelo ?

0 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

15. 9. 2012 16:55
Na přemejšlení bezva článek

R^

6 0
možnosti
P

psychiatr

15. 9. 2012 16:17
Břetislav Tureček

Břetislav Tureček z Českého rozhlasu - blizkovýchodní zpravodaj - je přesně ten samý případ. Nepochybuji, že záměrně zapomínají sdělovat jisté skutečnosti a naopak spousty "zpráv" si jednoduše vymýšlí.

-

Obávám se, že český žurnalizmus je v naprosté krzi a kvalitních zpravdajství v českém jazyce už neexistuje a to bez vyjímky.

11 0
možnosti
PP

překabátěný petr

15. 9. 2012 15:22
Když měl tak rád araby, tak jim tam neměl pomáhat s úpadkem

a přetvářet arabskou kultůru po Izraelsku na usa-bronxRv.

2 0
možnosti
A

AP2

15. 9. 2012 14:44
to neni jen nejaky Zavadil

Zrovna vcera jsem na CT24 koukal chvilku na zpravy nekde z Libanonu a nestacil jsem se divit, jaky blbosti jsou schopni lidi nazvanit. Smutne je to, ze jsou to prevazne mladi lide, kterym v roce 1990 nebylo ani 10 a k tomu co jsou je vychovalo "demokraticke" skolstvi. Nejen ze tu mame sameho VS humanistu a nikdo kvuli tomu nebude za chvili umet makat, ale i to malo, za co dostali titul, umej na ho***o

11 0
možnosti
MR

modrý Raoul

15. 9. 2012 14:10
Diplomat v službách CIA

Možno mu krivdím, ale ak prišiel do Líbye pomáhať v štátnom prevrate proti Kaddáfimu, tak sa nemožno čudovať, že mu naložili. S nastolením demokracie na americký spôsob totiž už obyvatelia zistili, čo to obnáša. A to je pritom len začiatok amerikanizácie krajiny...

5 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

15. 9. 2012 14:24
Re: Diplomat v službách CIA

Samozdrejme, jak jinak.  A ted' tu o Červene Karkulce, prosim.

3 0
možnosti
MT

jozko skocdopole

15. 9. 2012 13:49
Tento "film" jsem zhledl a musim konstatovat,

ze nejen je VELMI  PRIMITIVNE amatersky,ale vypada jako by ho natocilo 10-lete dite. Filmovy prumysl ani nerozeznava tyto herce.  Mimochodem tyto primitivni sceny dokaze tak BLBE nahrat kdokoliv.Pri prekladu nektere zvukove pasaze byly dodatecne dabovany, takze tito "herci" na platne vlastne rikali neco jineho nez ve skutecnosti.Pri prekladu do arabstiny se "nekdo" postaral, aby tyto "preklady" byly jeste vice peprne. Jsem presvedcen, ze za timto filmem stoji Syrie a Iran za ucelem znovuvzkrisit nenavist proti Americe a navic odvratit pozornost muslimu a svetovych medii od maskru v Syrii. Tohle se jim podarilo nad ocekavani.A ano,utok byl PECLIVE planovany, a za nim zase stoji ty dava zminene staty, ktere nenavidi Ameriku a VSECHNY  zapadni staty. Jenom se obavam, ze az bude muslimu dostatek v Evrope (a uz jich  je tam na miliony) staci malo aby "nekdo" vyprovokaval stejnou demonstraci a urciti specialne vycviceni teroriste se postaraji o zbytek. A Evropa zkolapsuje prakticky pres noc.

1 0
možnosti
LH

Vegan

15. 9. 2012 14:00
Re: Tento

Já si myslím, že tento film je jen vedlejší téma celé této události. I dyby bylo natočeno sto filmů, které kritizují islám, který kamenuje, znásilňuje... nemůže to být předce důvodem k zabíjení. zdá se mi, že pemýšlíme nějak divným způsobem.

14 0
možnosti
LH

Vegan

15. 9. 2012 13:29
Měli bychom se stydět,

ta neúcta k lidem a k pravdě a absence morálky u nás, je potřeba na to poukazovat, informovat, jinak se nic nezmění. Je pro mě úděsné, že teprve nyní se policisté a armáda budou učit na univerzitě historii, aby chápali rasovou nenávist, Romy atd.  23 let po revoluci. Je to další selhání našeho školství a hlavně politiků.

Dávám vám karmu a děkuji za tento článek, který by vůbec nemusel být napsán. :-)R^V

1 0
možnosti
MH

Martin_H

15. 9. 2012 13:25
Víte, že se nastale situaci ani nedivím

Prostě jen mezi muslimy existují jedinci jako vy: s jednostranným pohledem na izraelsko-palestinský konflikt, křesťany, Západ atd. Stejně jako vy nejsou schopní sebekritiky, natož snahy o pochopení lidí s odlišnou kulturou a názory. Násilí je pak logickým vyústěním zabedněného fanatismu...

Nejhorší na tom je, že se nevystřílí tihle extremisti navzájem, ale schytají to nevinní... :-(

3 0
možnosti
P

psychiatr

15. 9. 2012 16:37
Re: Víte, že se nastale situaci ani nedivím

Kdo nesdílí vaši lásku k palestincům je jednoduše extrémista a zabedněný fanatik ;-D Zloděj křičí - chyťte zloděje.

Linčování velvyslance je prostě projevem "lidí s odlišnou kulturou"? Ano - muslimská "odlišná kultura" má extrémizmus hluboko ve svých kořenech a násilí je jejich historická tradice. Z jejich pohledu na to mají právo a projevují se zcela správně.

.

Snaha o pochopení takové kultury ve vašem pojetí znamená RESPEKT k této "velmi odlišné kultůře" a z pohledu naší kultury to znamená respekt k extrémizmu.

3 0
možnosti
JC

medvěd brtník

15. 9. 2012 13:08
Kritického myšlení se redaktoři ČT zásadně nedopouští.

To musí být jasné každému, kdo asi tak týden sleduje zprávy ČT. Ostatně soudím, že již při výběru těchto zaměstnanců se vybírají ti, co nemyslí, ale dělají, co se jim řekne. Všimněte si, že většina redaktorů jsou mladí lidé, kteří zkušenosti získávají od polistopadových pracovníků ČT. Ti si myslí, že když už to dělají 20 let a berou za to peníze, jsou profesionály. Někteří dokonce prý učí na žurnalistice. Čapek a Peroutka se musejí v hrobě vrtět jako větrníky.

7 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.