Diskuse

Osvobození lobbisty Janouška je vítězstvím lidských práv

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den pane Cermate, zde je vzkaz od Zuzany Candigliota, kterou v článku "citujete" a která zde nemá diskuzní účet:

Dobrý den, těší mě, že problematice porodů doma věnujete pozornost a že dokonce vtipně imitujete můj blog "Dětem prso do pusy nepatří, není kvalitní". Jistě Vám jde o rozpoutání diskuze o bezpečnosti žen a dětí při porodu. O totéž jde ovšem i nám. V současné době rodí ženy doma bez jakékoliv pomoci vinou státu, stačí přejet hranice do Rakouska či Německa a tam není problém pro ženu zajistit si u porodu doma porodní asistentku. Nejsou žádné poznatky, že by tam kvůli tomu umíraly ženy a děti, proto těžko bude hrozit něco podobného u nás. Máte právo na svůj názor, ale ženy mají právo si zvolit takové místo porodu, kde se cítí bezpečně a které považují za bezpečné i pro své dítě. A chápu, že pro řadu z nich nemocnice není z mnoha důvodů bezpečné místo porodu. Zdravím Vás. ZC

0 0
možnosti
KV

K42a11r57e16l 23V13a14l51i36š

18. 9. 2013 13:54

Fuj, to jsem se lekl že to je myšleno vážně.

0 0
možnosti
RH

Mate pravdu. Vas text skutecne muze byt pouze fikce, protoze srovnavate zcela odlisne (jak pravne, tak fakticky) pripady. Vysledkem je nejenom tendencni, ale vylozene hloupy clanek s trapnou snahou vytvorit paralelu tam, kde pro ni neni misto.

A trochu osobneji - docela by me zajimalo, kde se ve Vas najednou vzala takova zloba a zast vuci porodnim asistentkam, kterou mate zapotrebi tak verejne ventilovat; tri clanky za dva tydny, to uz musi byt poradna motivace. Ze by spatna zkusenost? Strach z neznameho? Chorobna zavislost na tom, co Vam (lekarska) autorita rekne?

0 0
možnosti
PR

P19a28v68e75l 74R48u80s41ý

18. 9. 2013 11:43

Hodně dlouho jsem nečetl takto trapný blog. Srovnávat otázku svobodného rozhodnutí o porodu dítěte s agresivní bezohledností podnapilého řidiče vyžaduje absolutní absenci soudnosti.

1 0
možnosti
AK

Vítězství lidských práv nad spravedlností...

1 0
možnosti
JP

Dobrá ironie. R^R^R^ Ale bohužel v jádru pravdiváRv

3 0
možnosti
Foto

Boha...už jsem se lekl, že to je pravda.:-)

2 0
možnosti