Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Situaci s terorizmem migrantů v Itálii dobře monitorovala paní Pilloni.

0 0
možnosti
Foto

ať počítám jak počítám během těchto tří útoků nepřišlo ani zdaleka o život tolik lidí jako během pár minut v Christchurch nemluvě o masakru Breivika-proti bílým teroristům jsou to žabaři a mají se od kultury západního bílého muže stále ještě co učit -mimochodem chlapec který zavolal v tom autobuse o pomoc je také syn imigrantů z Egypta a dokonce za svůj čin dostane italskou státní příslušnost..nu co s tím?8-o

0 16
možnosti

Vaša argumentácia je účelová. Autor dal incidenty za mesiac z Európy a vy tu argumentujete Novým Zélandom a Breivikom, ktorý vraždil v roku 2011.

Tu je počet obetí islámskeho terorizmu za posledný mesiac celosvetovo.

https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

9 0
možnosti
KS

Já vám nevím. Dneska byl v trafice přede mnou černoch, slušnou češtinou si řekl o červená malbora a lístek na metro a odešel pracovat do kanceláří na Chodově, kde sídlí největší světové firmy a blbci tam nepracují ani na vrátnici. Pardon, na recepci.

2 3
možnosti
IM

I64v13a11n 24M85i37n30á46ř

3. 4. 2019 12:46

Díky autorovi za článek. Bohužel ti, co nás tvrdošijně chtějí integrovat s islámem jsou ve své zločinné nezodpovědnosti - nepoučitelní. S těmi nehne ani nedávný případ, kdy snad pouhým zázrakem - nedošlo k uhoření dětí zaživa .. v autobuse zapáleném muslimským teroristou.

28 0
možnosti
VM

Děkuji za shrnutí informací, které nám jsou médii apředevším veřejnoprávními médii odpírány či zkreslovány.

7 0
možnosti
TK

Jsrm zásadně proti migraci, ale terorismus není to, z čeho bych měl největší obavy. Ty mám z nekompatibility našich kultur, z toho, že pro muslimy my bezvěrci nejsme lidi, z toho, že se prolnou dvé kultury, které spolu víc jak 1000 let bojují na život a na smrt a veljá část z nich pociťuje k bílému muži nenávist i za kolobiální období i za nynější vměšování armád NATO, z toho, že lidé pocházející z Afriky mají zpravidla zcela jinou mentalitu i hodnotový žebříček, který si přinášejí s sebou, z toho, že muži bez rodin nemající moc co ztratit, nemají důvod se v cizí zemi chovat "slušně", z toho, že vzniknou no go zóny a celkově stoupne kriminalita a bude o strach chodit na některá místa, z toho, že zde generacemi vybudovaný sociální, důchodový, zdravotní a školský systém budou využívat a přetěžovat lidé, kteří se na jeho vybudování nijak nepidíleli a nebyli ho schopni ani vytvořit u sebe doma, z toho, že naše děti budou muset chodit s dětmi těchto obtížně přizpůsobivých lidí do jedné školy, čímž nejen že klesne kvalita výuky, ale budou mít s nimi ze života peklo, podobně jako ho mají dnes děti nucené chodit do škol s dětmi z vyloučených lokalit, z toho, že do Evropy by nyní chtěly odcestovat stamiliony lidí ze zaostalých zemí, a to je číslo, které Evropa není schopna přijmout a zůstat Evropou. A mohl bych pokračovat, ale jde o to, že násilné útoky jsou pouze malou špičkou ledovce, projevem jejich mentality a nenávisti a pohrdání námi a naší kulturou.

33 0
možnosti
TH

Proč se omezovat jen na Evropu? Tu si vedou podrobný seznam: https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2015

9 0
možnosti
JC

Tak tyhle populismem těhotné žvásty šíří i několik slabomyslných poslanců, mají na to i stranu... SVATÁ PROSTOTO !!

K těm vaším zaručeným zprávám si připište ještě jednu, zaručeně pravdivou.

V úterý přejeli v naší ulici psa ....

0 37
možnosti
VM

A ejakulace u psaní příspěvku byla? ;-D

8 0
možnosti
JU

Jsem na stejné straně jako vy...ale co se týče toho útoku na NZ, tak ten považuji přeci jen za závažnější než únos lodi apod. Nemyslím si, že by to média nějak nadhodnocovala.

1 12
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.