Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden z příznivců A. B. mi řekl, že kdyby se dostal "mezi ně" , také by hrabal pod sebe . Ale (pozor) prý by nebyl svině. To znamená, že by kradl tak nějak rozumně, slušně, v mezích nezákonnosti pro vyvolené.......

2 0
možnosti
PK

Strukturu voličské základny není pro laika až tak jednoduché jí popsat, pokud se ovšem nežádá je jednoduše urážet. Možná jedním z důvodů je, že většina jeho voličů se prostě obává, že po jeho ať dobrovolném, či vynuceném odchodu se opět vrátí staré časy loupeživých lidiček přestrojených za politické strany, které dosti dlouho vysávali lidské a materiální zdroje této země.....

8 1
možnosti
Foto

Asi máte na mysli pohádku Alibaba/iš a čtyřicet loupežníků. A mohl byste nám tu uvést, kteří z těch loupežníků toho nahrabal víc, než sám Andy?

0 0
možnosti

Souhlas. Nicméně i Vy zapomínáte na jednu podstatnou věc. Státní zástupce Šantroch už několikrát avizoval ukončení policejního vyšetřování Čapího hnízda. Naposledy to byl konec minulého roku. Nikdo se nepidí po tom, jak dlouho má takové vyšetřování trvat. Včera jsem četl případ komunálního politika, kterého příslušný místní státní zástupce obžaloval v roce 2015 a včera od žaloby odstoupil, zrušil ji. Že toho politika defacto jen zostudil?Je zajímavé, že tohoto jevu si všiml jen Zeman jako prezident, jinak absolutně nikdo. Zeman jako nejvyšší státní zástupce nejeví ani tu nejmenší snahu něco veřejnosti vysvětlit. A jen dodám, že sám Šantroch už vzdal žalobu na Faltýnka.

5 0
možnosti
MB

Pořád se nějak nemluví o hlavním strůjci dnešní situace - O Hradu! Jde o jeho křestní dítě! Bude dobré pozorovat, kdy uzná, že odklon podpory je již vhodný. Nastrane éra Trikolory! Tatíci se opět spojí a ml. Klaus dostane polovinu Hradu + dceru věnem! Nastane epocha Václava II ! ... [>-]

1 4
možnosti
MB

Kdybych měl 35 miliard Kč dluhů - Tak bych taky neodstupoval! Říkali mi to i bankéři - Važ si naší důvěry a dobrého úroku. Sektorovou daň bych taky neuvalil! Nikdy, nikdy ... :-)

2 2
možnosti
JK

J44i61r16i 87K13u32c34e10r86a

23. 6. 2019 20:25

Babiše volilo mnoho zdravotníků, lékařů i sestřiček, protože volili peněženkou.

Za Babiše dokonce kandodovala jedna z nejlepších učitelek, které osobně znám. Úžasná ženská, děti ji vždy naprosto zbožňovaly, opravdu talet na učení. Neumím si to vysvětlit jinak, než že volila peněženkou.

Dnes demonstroval proti Babišovi můj kamarád. Osobně jel do prahy. 250 km, neděle, dal tomu ten čas. Babiš je pro něj zloděj, obyčejný podvodník.

Tento můj kamarád si na sklonku minulého roku kopil auto. Asi za mega. Sharana. Dostal na něj dotaci 300 tisíc korun. Požádal si o ně, jak sám říká "na švagra". Jeho manželka má totiž těžce postiženého bratra, ten si mohl požádat o příspěvek a dostal ho, těch 300 litrů. Švagr to auto vlastní, ale fyzicky ho nemá. Jen pomohl svému švagrovi - mému lamarádovi - k podvodu při čerpání podpory.

Tolik k morálnímu profilu Babišových příznivců/voličů a jeho zapřísáhlých odpůrců.

Není mezi nimi, pokud jde o pracovitost, slušnost, prostě "morálku" asi žádný rozdíl.

11 3
možnosti
Foto

Jenže ten kamarád nesedí na sesli premiéra. Nu a podal jste trestní oznámení? A není to třeba tak, že on toho postiženého švagra vozí po doktorech? Rv

1 2
možnosti
MV

Souhlas v tom, že Klíma je Blesk s jeho pomylenym názorem, že jde o Literární noviny...

4 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 27,04
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.