Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P83e84t42r 95J63o31h62n

20. 8. 2019 1:45

Mediální ECO produkt Gréééta ;-D

0 0
možnosti

Pán je demagog. Gréta vyzvala Německo k přehodnocení zavírání JE. A taky nikde netvrdí, že je zcela ekologickou postavičkou. A poslední věc, otírat se o 16letou holku je hodné blogera vašeho kalibru, to zas jo.

0 18
možnosti
Foto

Když není hloupé šestnáctce bez životních zkušeností remcat do všeho, čemu ani trochu nerozumí, není důvod ji šetřit...

21 0
možnosti

L67u67d88ě65k 23J54a46š46a

19. 8. 2019 9:07

Kdyby dnes žil Marx, určitě by dnešní stav popsal takto: Greténismus jako nejvyšší stupeň -levicově-komunistického vývoje.

Jinak při sledování vývoje bychom si měli uvědomit základní fakt. Greténisté v čele se svou vůdkyní vyhlásili našemu světu válku. Skrytou i skutečnou. Je jen otázka času, kdy se naštvou a nasadí své levicové fašistické jednotky ANTIFA, aby mlátily a mrzačily lidi, kteří nemají názor jako oni, které budou demolovat a ničit vše, k čemu se dostanou, jak to dělaly dosud. A pokud nebudou zastavení dříve, máme tu fašisticko-greténistickou vládu za pár let jistou, však už víme, jak to postupuje pomalu, aby se to náhle zvrhlo - 1933 Německo, 1947 Československo. Nutné si uvědomit, že hlavními greténisty u nás jsou Piráti a zelení, těsně následovaní multikultifanatiky

14 0
možnosti
Foto

Na oficiálny zoznam teroristických organizácii by mala rozhodne pribudnúť ANTIFA a ekofašisti.

0 0
možnosti

Rozmohl se nám tady takový nešvar zvaný gretenizmus.

7 0
možnosti

Na teto malé nemocné holce je vidět nejen absurdita dnešního světa, ale hlavně síla médií a sociálních sítí, kdyby ji tak neprotezovaly, nestekne po ní ani pes...

20 0
možnosti
Foto

Gréta je pro alarmisty globalisty symbolem. Je to ovšem zoufalství. Evropa produkuje 9% oxidu uhličitého. I kdybychom přestali jíst a dýchat, okamžitě zavřeli uhelné elektrárny ( a proč i ty jaderné, které uhličitý neorodukují?), snížíme emise oxidu uhličitého produkované člověkem o deset procent. Pokud jsem hledal podíl člověka na emisích tohoto plynu, je to okolo dvaceti procent ( bez záruky. Tedy Evropa by snížila emise o 2,5%? Pominu to, že by výrobu jistě ráda převzala Čína! Grěta je nemocná, alarmisté jsou nemocní! Je to vlastně symbolické, že hra na city využívá nemocné holky. V anglickém lokálním tisku ( Heral Sun?) jsem četl Gréty matku, že Gréta vidí molekuly odidu uhličitého!!!! To je schizofrenie jak vyšitá. Svět je nemocný. Zastavte to levicové šílenství, které vám bere práci i peníze z kapsy!

17 0
možnosti

Nevidím smysl v tom jí vyčítat, že se přepravuje, nebo chová neekologicky. Když chcete vybojovat mír, také to nejde bez zbraní a zabíjení. ;-)

0 16
možnosti

Jenže ona neprosazuje mír, ale naprosté nesmysly, škodící všem.. .

17 0
možnosti
Foto

Nic proti tomu, ale nebylo by lepší, kdyby své názory prosazovala třeba v Rusku, Číně, Indii, v afrických zemích a tak?

Vybízet k nepokojům je neblahé, protože rozlícení občané vydýchají víc CO2.

14 0
možnosti

Vy jste cudně pominul USA. Jednu z mála zemí, která odmítla podepsat Kjótskou smlouvu.;-)

0 0
možnosti

R46e27n53é 69H25a53l55l51a

18. 8. 2019 17:12

Ono je to jednoduché, stačí jeden pořádný blackout, přestal by fungovat internet a tito levicoví aktivisté by dostali infarkt, případně by umřeli hlady nebo by zabloudili.

18 0
možnosti

Ekologická témata jsou vážná věc, Gréta je prostředník pro lidi, kteří by se bez ní tímto tématem vůbec nezabývali. Jinak je to ale uměle vytvořená figura, která na to, že jí dávají prostor plácat o svých slátaninách, zdravotně dojede

0 0
možnosti
Foto

Spíš naopak. Tenhle tyjátr musí normálně ekologicky myslící lidi jen naštvat.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS