Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsme národ ovcí. Babiš vyhlásí nouzový stav v rozporu s ústavou my pokorně poslechneme. Babiš prohlásí, že jsme na tom líp než ostatní země všichni to papouškem , aniž se zamyslíme proč. Prostě on ví, jak s námi orat.

3 13
možnosti

Škoda že se kromě karmy nedají dávat také mínusyRv. Ač patřím k odpůrcům Babišovy vlády, tak v porovnání s jinými evropskými zeměmi to tady zvládáme líp: počet nakažených nestoupá epxonenciálně a mrtvý není žádný

16 5
možnosti
Foto

Milý pane, po přečtení Vašeho článku jsem nabyl dojmu, že strach a paniku šíříte Vy svými domněnkami. Největší šiřitel viru je internet a Vám podobní pisálci.

12 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 2
možnosti
RB

Pan autor je historik, ale taky asi epidemiolog a určitě i psycholog, astrolog, pediatr, atd, atd. atd.. A my čtenáři jeho naučných blogů, kterými se určitě bude inspirovat nejeden vědec napříč elitními vědeckými ústavy na celém širém světě se z nich musíme poučit.

Miluji lidi, kteří pomlouvají odborníka, který to vystudoval a sami o ten obor ani nezavadili. :-P

8 1
možnosti
JM

Nebudu hodnotit vládu ani Prymulu. A zajíci se počítají až po honu.

Ale zdá se, že máme pořád hodně šikovných a pracovitých lidí, díky čemuž třeba v oblasti zdravotnictví, důležitém oboru, daleko převyšujeme západní Evropu.

12 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
JS

Domnívám se, ža pan Prymula toho o korona viru ví o něco víc než Vy.

12 1
možnosti
Foto

To jistě ví, ale to ještě neříká nic o tom, že "jeho opatření" jsou správná.

3 2
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.