Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EH

Neoblíbený člověk neudělá nikdy nic dobře. Když se něco povede, je to PR. Když se nepovede, je to očekávané selhání.

Souhlasím s tím, že byla blbost tvrdit v lednu a únoru, že jsme připraveni. Na druhou stranu - co dělají okolní země lépe? Minule jsme nakoupili vakcíny na pandemii, která nepřišla a úspěšně jsme je vyhodili. Teď ani žádná vakcína není a na rouškách naše přežití nestojí.

2 0
možnosti
Foto

Je to přesně naopak. Je neoblíbený, protože i v nejkritičtějších situacích země zneužívá situaci a hraje na "malou domů" pro sebe, zejména pro své PR. Ale taky zkoušel "nenápadně" protlačit zákon, který by jemu osobně velmi ulevil (atd. atd. atd.)

7 3
možnosti

Bohužel je tam pravda :-/ R^

2 0
možnosti
RM

Měl byste se vrátit se svým perem ho historie mistře. Současná situace je dle mého soudu příliš vážná na to abyste měl právo urážet vládu, která pracuje v rámci svých schopností a možností pro každého z nás.

7 1
možnosti
JD

Autor je klasický příklad člověka, který by v dnešní době rád viděl v našich nemocnicích umírat stovky lidí denně, jen aby to mohl použít proti Babišovi. Bohužel není sám. Takových ignorantů je v opozici několik.

5 3
možnosti
JD

Potom i prezidentka Čaputová měla projev plný marketingového smogu. Pan autor je plný nenávisti a ta musí ven, je to hnus.8-o

10 3
možnosti
Foto

Vy jste také ráčil cosi vypustit! :-P

2 3
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.