Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS
JS

Kdo má vymyto, tak má vymyto, těžko od takových lidí čekat přemýšlení a odpověď na základě vlastního myšlení, tihle jsou jen prodlouženou rukou a mají za úkol opakovat co jim bylo řečeno na školení a hlavně nemyslet.

31 0
možnosti
JS

Dnesni , vetsinou mladi a bili demonstranti v ulicich americkych mest nedemonstruji proti policejni brutalita a rasizmu. Tito lide chteji zmenu celeho SYSTEMU, to znamena zniceni demokraticke, kapitalisticke spolecnosti. V tom je nejvetsi nebezpeci. Muze za to ovsem system ideologicke vyuky. Z americkych High schools vychazeji lide, kteri neumeji cist psat a pocitat. Nejsou schopni logicky myslet a utvorit spravnou vetu. Jsou ovsm krmeni naprosto lzivymi obrazy histotie a predevsim nenavisti ke sve rodne zeemi.

Zatim je jich mensina, ale jak dejiny poucuji, mohou zblbnout cele narody.

35 0
možnosti

Faktem je, že do roku 1865 !!!! existovalo v USA otrokářství, kdy život černochů neměl cenu, byly na ně pořádány hony, apod. Ještě v roce 1975 myslím, byly v některých jižanských státech sedadla pro černé, nesměli si sednout tam, kde bílí...takže historie je všelijaká

0 12
možnosti
AM

Asi bych spíš pochopila demonstraci před US ambasádou.

14 0
možnosti

Podpoří Milion chvilek Floyda? Vidím to tak půl na půl, taky jsou to do značné míry sluníčkáři

16 4
možnosti
MM

Nikoli "do značné míry", ale jsou to výhradně sluníčkáři ;)

6 1
možnosti
JJ

Něco podobného už bylo v ČT: hasiči stříkají ohromné množství vody na velký dům

a Maxipes Fík říká- Co blázníte, vždytˇto nehoří. A hasiči říkají- To nevadí že nehoří,

ale co kdyby! No byla to pěkná pohádka. Je vidět, že by se mohla vysílat v USA s

velkým úspěchem.

15 0
možnosti

Když někdo ublíží slušnému pracujícímu člověku, který platí daně, tak se spravedlnosti nedovolá. Ale když se jedná o feťáka a podvodníka, navíc jiné pleti, tak někdo vyvolá demonstrace po celém světě. Tady šlo jen o tu černou, jako záminka, ne o Floyda. Kdo z toho má asi prospěch?

48 0
možnosti
JM

Ta demonstrace byla povolená? Kdo ji povolil?Byla doržena pravidla konání demonstrací v této době? Měla policie konat?

8 1
možnosti

Pozítří bude mIlion chvilek? Budou dodržena pravidla?

2 3
možnosti
Foto

Pokud jdete od Masaryčky na Mariánské náměstí sám přes Staromák, tak za vše, co se přirom stane si můžete sám. Jezděte busem od Bílé Labutě.  Dělám si legraci.

3 0
možnosti
RP

Holt levicově vymyté mozky.;-D

16 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.