Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tu vraždu nezorganizovala muslimská mládež. Ti hloupí mladíci jen svou hloupostí tu vraždu umožnili ale nikde není žádný důkaz, že oni sami něco organizovali. Byl to krok islámistického pomatence.

1 3
možnosti
Foto

J36i92ř93í 41K24i42n50d24l

24. 10. 2020 17:17

Francouzský prezident Emmanuel Macron promluvil na posledním rozloučení se zabitým učitelem Samuelem Patym, jemuž útočník sťal hlavu, protože ve výuce žákům ukázal karikaturu proroka Mohameda. Loučení proběhlo na univerzitní půdě Sorbonny. Macron tvrdě odsoudil nejen islamistické útoky v zemi, ale pustil se i do studentů, kteří udali svého učitele. Prezident je označil za zbabělce, co prozradili Patyho jméno barbarům, kteří chtějí ovládnout budoucnost všech Francouzů. Napětí i strach po celé Francii i Evropě stoupá. Kolem 75% muslimské francouzské mládeže do 24let soudí, že na prvním místě musí platit zákony šaria a až poté francouzské zákony.

Stovky křesťanských kostelů je vypáleno. Už v roce 2018 varovala Francouze na stránkách Le Figaro výzva stovek intelektuálních osobností "Ne islámskému separatismu", kdy se v zemi budují oddělené struktury paralelní společnosti nerespektující francouzské zvyky ani zákony. Právo šária se ale dál šíří po no-go zonách, které podle levicových aktivistů a politiků neexistují. Francouzské právo je ohýbáno, měněno. Francie je už několik let na hraně občanské války. To je realita dnešní Francie. To jsou důsledky dnešní narcisní, seběvědomé levicové politiky v západní Evropě.

12 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.