Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravdivé smutné čtení ...R^

1 1
možnosti
ZB

USA měly v poslední čtyři roky špatného prezidenta, ale to co přijde teď, bude ještě horší. Genderové hlouposti, zelené povolenky na všechno, kdo nebude tou správnou rasou a nebude mít dvacáté pohlaví, ten to bude mít těžké. Jak rád bych se mýlil. To povzbudí také EU, kde ty hlouposti zakořenily a už se realizují nějakou dobu . To je tak, když konzervativci v USA se nechají zastupovat Trumpem. Snad to konzervativce přinutí věnovat volbám větší pozornost a nominovat skutečnou osobnost na prezidenta USA. O pravici v Evropě nemá snad ani smysl hovořit, nechala se zašlapat do země! V Česku pravice nikdy nebyla, a ty strany, které si myslely, že mají pravicový program, když vládly tak se chovaly jako prokorupční levicové hrůzostrany a nebo ještě hůře!

10 1
možnosti
JT

J14i56r73i 40T71i54c60h83y

5. 11. 2020 18:33

Souhlas bez te prvni vety. Vysledky poslednich ctyr let jsou vynikajici, na jejich vycet by tu snad ani nestacilo misto.

0 2
možnosti
Foto

Nás čeká něco podobného, s piráty.

10 3
možnosti
PK

Myslím, že se vůbec nepletete....

1 1
možnosti
Foto

Česká média o covidu-19 dezinformují podobně jako ta US

Covid 19 – „Nekompetentnost“ masmédií a její důsledky. /1/

https://stoces.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=760012

3 2
možnosti
Foto

Kde jste si pane Cermane přečetl, že česká media vyhlásila Trumpa jako vítěze?

4 0
možnosti
FL

Bylo pár takových nadpisů během dne. Ne že přímo je vítěz, ale že už si jde pro vítězství nebo něco takového ...

3 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 2
možnosti
JL

21.50/3.10. - vypadá to, že Trump prohraje. Potom, co se dělo v Kenoshe a jinde, pro mě je to signál, že lid chce změnu...půl na půl, ale lehce vyhrají ti, co chtějí změnu. Doleva. Vlastně to v US není moc překvapivé, protože podle mě jde vždycky hlavně o to, jak se lidem žije. Kdyby se jim žilo dobře, nevolili by riziko. Takže doleva - to znamená méně kapitalismu, více soc.dávek. Víc nám dávejte. Biden bude muset ty peníze ovšem někde ušetřit. Zajímavé bude jak se popere s klimatickou změnou-Green Deal/Gréta. Na co jsem zapomněl? Zahraničí: drahá armáda rozfrcaná po světě a rostoucí moc Číny a neposlušné Rusko. Bidena nečeká jen hezké místo na slunci, ale taky problémy, které v 80 budí z potřebné rekreace.

4 0
možnosti
JD

BIDENA čeká tak kulový ..teda kecám, rakev a až nastoupí kemala to teprve bude cvrkot

2 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.