Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J37a23n 28K23o32z81l56e59r

15. 11. 2020 9:30

Cermane, Cermane kolik Vám amíci zapaltili za tenhle blábol ?

2 19
možnosti
LH

Kozlere, Kozlere co žereš za matroš?:-(

10 5
možnosti
TK

Popravdě řečeno, větší pohromou než byl Trump sám jsou jeho obdivovatelé. Dokázal z lidí vykřesat to nejhorší.

15 16
možnosti
AP

Ó nikoli. To (ne)Demokraté podporovali BLM, to (ne)Demokrat dovolil zřízení té "bezpolicejní" zóny, to (ne)Demokraté chtějí omezovat policii (a v některých městech už to nevydrželi a od těchto hloupých úvah zase odstupují.

13 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
13 2
možnosti
IS

A Vy tomu věříte, Vy idealisto? Co tak si najít jiné zdroje? To je jen krmě pro stáda lehce ovladatelné, covidem zastrašené k smrti americké populace. A to jen tip of the iceberg. Malý překlep z Vaší strany. Volby se konaly 3. listopadu, ale stále se počítají a to už je 15. listopadu. Opravdu nejbezpečnější a tak křištálově průzračné, jak jen křišťál může být, jak řekl nebožtík Standa Gross, který mluvil o zázračně nabytých penězích. Tak taková je i ta oficiální "pravda" CISA, comrade Konrád.

8 11
možnosti
MS

V prezidentských volbách v Rakousky vyhrál van der Bellen také vyhrál díky korespondenčním hlasům. Údajně je využívali hlavně lidé v domovech důchodců apod. Tito lidé více tíhnou k levici, a při korespondenčních volbách je větší možnost podvodů než v přímém hlasování.

V USA je taková míra rozdělení společnosti a vzrůstající vzájemná nenávist, že roste pravděpodobnost, že podvod "pro naši věc" bude mít navrch nad čestnými pravidly voleb. Prokazování je ale obtížné a korekci znamenající zvrat výsledku voleb těžko očekávat. Kdo by si před 40 lety pomyslel, že volby u nás budou jednou méně problematické než v USA.

8 7
možnosti
Foto

Ono je to tím, že se volební pravidla utvářela v USA značně dříve a různoroději než v ČR a už asi neodpovídají éře digitalizace.

1 0
možnosti
MS

Jestli jsou vaše díla o historii stejně jednoznačně nestranne jako vaše blogy a pracujete obdobně s fakty, tak potěš koště.

11 12
možnosti
MS

Cituji za vašeho minulého blogu o volbách v USA...."Tyto volby nebyly o Trumpovi, nebyl to souboj dvou kandidátů, bylo to referendum o západní civilizaci. Krajní levice, která zcela převzala demokratickou stranu, média i instituce humanitních věd, přidala k tomu „marketingové neziskovky“ a nakonec i násilnické bojůvky během „pokojných nepokojů proti policii“, má program natolik jednoduchý a natolik v rozporu s realitou, že si jeho splnění skutečně vyžádá zásadní změnu „systému“, neboli odstranění parlamentní demokracie".

To jste skutečně myslel vážně? Takovou blbost?

3 4
možnosti
Foto

To, že v korespondenčních hlasech měli převahu a to až drtivou převahu není žádný důkaz podvodu. Je to jen logický důsledek toho, že Trump od korespondečního hlasování odrazoval a Biden jej naopak v souvislosti s koronavirem doporučoval.

Pozorovatelé samozřejmě do sčítacích center vpuštěni byli a konstatoval to i soud.

A tak je to se vším. Všude kde Trumpovi advokáti podali žaoby tak absolutně baz jakýchkoliv důkazů a jednu za druhou tak prohrávají

19 11
možnosti
FL

Já jsem četl, že ty žaloby jsou zatím odmítané z nedodržení různých formalit. Soudy ani v Americe tak rychlé nebudou

2 3
možnosti
VB

V24i82l66é86m 10B11a67r55á82k

14. 11. 2020 20:30

To, že napíšete knihu o Habsburcích neznamená, že víte i o jiných věcech. Podívejte se, jak jsou trapní komedianti meditující mimo svůj obor. No a u vás je to také tak.

12 5
možnosti
VB

V74i84l51é86m 51B63a76r12á70k

14. 11. 2020 20:25

Není tak velká blbost, aby ji někteří lidé nevěřili. Jako třeba o ukradených volbách Trumpovi.

Myslím si, že ti co tomu věří se dostávají na úroveň věřících v placatost Země, UFO, chemtrails. Ale jen více, jen houšť, zesměšněte se sami.

10 11
možnosti
IS

Je docela nepodstatné, co si pane Baráku myslíte. Trump má plné právo zpochybnit volby a žádat o přepočet. Gore měl na to 37 dní, od voleb je teprve 12 dní, tak trochu trpělivosti. Ztrapňujete a zesměšňujete se tady Vy, Vaší netoleranci k názorům jiných.

7 4
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.