Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Skvělý článek R^ Pro fakta si dnes bohužel musí člověk dojít do sekce blog...

19 0
možnosti
MT

Je to.. skvělý mix několika vybraných a mnoha nezmíněných faktů, napůl vyřčených obvinění a trošky čistých spekulací. Chápu že je to líbivé a na poměry místních politických dišputací nadprůměrné, ale přesto se obávám o duši pana Cermana. Jestli mají historikové svoje peklo, tak za takové zacházení s fakty v něm skončí:-)

3 5
možnosti
RL

Pořád stejný nesmysly. Letadlo na Ukrajině si sestřelili Ukrajinci, aby mohli obviňovat Rusy, budovy WTC si Američani sestřelili taky sami, aby mohli napadnou Irák... Je to stále dokola. Navzdory faktům, navzdory všem oficiálním zdrojům, navzdory logickým řetězcům. Prostě se mi ten závěr nelíbí, tak ho nepřijmu a místo toho vykonstruuji závěr opačný. Zlý skutek, který nelze vyvrátit si postižená strana způsobila sama, aby tím poškodila oponenta nebo rovnou použila jako záminku k útoku. Konec konců, na Perl Harbor si Američané zaútočili také sami.

Pochod organizoval Trump. Že by tam byl někdo konkrétní z Antify a cokoli provokoval, pokud vím, nikde oficiálně zaznamenáno není. Za ochranu Kapitolu zodpovídají složky, které stále patří pod Trumpovu administrativu. Lidé, kteří byli v Kapitolu identifikováni, patří k dlouhodobým podporovatelům DT. Ani fakt, že Trump nikde otevřeně neprohlásil, "jděte a vyrabujte Kapitol", nezbavuje Trumpa zodpovědnosti za tuto událost.

To, že sympatizujete s Trumpem sice nechápu, ale respektuji. To jak zacházíte s fakty, především s ohledem na to, že jste historik, považuji za stupidní!

4 9
možnosti
Foto

A jak se organizuje pochod, ze ktereho vas sam jeho udajny organizator odvolava nekolik hodin pred nepatricnym vyvrcholenim? Zda se, ze s fakty zachazi tak, jak je mu prijemne, ze ;-)

1 2
možnosti
DN

D19a48v76i37d 93N93e30r83g14l

10. 1. 2021 10:03

Drtivá většina světových médií, včetně těch našich stojí dlouhé roky na straně Demokratů. Za celé ty roky byla většina zpráv o Trumpovi nějakým způsobem negativní. Tak teď mají, co chtěli. Otázka je, co bude dál. Bude už navždy vládnout Demokratická strana? Znamená to tedy konečně ráj na zemi? Dostanou se (konzervativní) Republikáni ještě nějakým způsobem někdy k noci? Pokud ne, řekněme v následujících 10 letech, je to důkaz toho, že je něco hodně špatně a důkaz toho, že mají dnešní "Trumpovci" velkej kus pravdy.

26 2
možnosti
KT

A jinak se cítíte být zdráv, pane Cermane?

1 17
možnosti
MB

Pádný argument...

4 0
možnosti

Jako fantazii máte to zase jo :-)

4 6
možnosti
Foto

Tak Parler...sit plná posuku a bláznivých konspiratoru.To je Váš zdroj informací?Tam přece píší,že Demokraté jsou pedofilové co jedí děti...to je také pravda?Psali to přece na Parleru...

1 14
možnosti
LK

Máte pádný důkaz, že demokrati nejsou pedofilové ? Pokud nemáte, tak neobviňujte ostatní, že jsou pošuci a radši mlčte.

1 2
možnosti
DS

Hlavně, že jste si to vysvětlil autore.

2 0
možnosti
MT

Jojo. Po baráku sice prokazatelně běhala skupina ozbrojených lidí s vojenským výcvikem, hrstí plastových pout a nepopiratelným vřelým vztahem k MAGA, Qanon a neonacismu, ale ... obrácené kšiltovky a levicovi bezdomovci! Boží:-)

5 2
možnosti
PB

"Prokazatelně"? Ale prosím vás... ;-D;-D;-D Boží....

0 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.