Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Oukej, takze kdyz zaznelo “A”, chybi mi i to “B”, jinak tyhle “osvetove blogy ziskavaji jediny punc, stejne jako jine jednostranne zpravy ohybajici pohled na vec.

Doslovny prepis Trumpova projevu, jehoz mozne kriticke (pro utok na Kapitol) vynatky jsou asi v tomto blogu zamerne vypusteny: https://www.google.com/amp/s/abcnews.go.com/amp/Politics/trump-told-supporters-stormed-capitol-hill/story%3fid=75110558

Jeho tweetovani o “be there, be wild” v clanku taky chybi.

Zminka o podnecovani akce ke snaze “nenechat o nas media sirit fake news”, ktera vyustila k niceni novinarskeho vybaveni taky nikde.

Nabadani Giullianiho k “trial by combat” k vyreseni sporu o podvody - chybi.

Atd atd. Vybirate si zdroje, dle sveho mineni a presvedceni a vydavate to za nestrannou analyzu.

4 0
možnosti
PT

Zapomel jsem na video, kde MAGA ksiltovku otocil skoro holohlavy muz a nasledne prorazil barikady - zminuji jen jako protiklad ke zminenym odredovanym Antifa.

0 0
možnosti
JP

Konspirátor až za hrob...

2 5
možnosti
RK

Jediné mýty mají trumpety v palicích. Falešné mýty o hrůzných levičácích a neomarxistech přicházejících nastolit socialismus a všechno dobré zničit.

Jinak že ten puč nemá T. připravený, nemá na něj schopnosti a nemá pro něj potřebnou politickou ani silovou podporu a zázemí ještě neznamená, že nějaké slabší pokusy o něj neprovádí. Činí tak veškerou svou povolební činností a rétorikou. Puč sice nebude úspěšný, ale bordelu a zmatku nadělá dostatek. Místo MAGA dělá přesný opak, za hlasitého potlesku čepic a zdejších "všeznalců" historie. Těch, kteří už nejsou schopni rozlišit ani dvě zcela naprosto odlišné věci.

7 13
možnosti
JH

Já jsem tedy netušil , že je tak snadné otočit kormidlem amerických dějin jak předestírá autor tohoto článku . Já jsem spíš viděl bílého jižana s konfederační vlajkou , který si přišel do hlavního města Severu vyřídit to , že černý soused právník vydělává stokrát víc než on . A vůbec nevadí , že se už nepíše rok 1865 ...

6 6
možnosti
RP

Co na to řekne místní úderka co tvrdí jak jsou volby křišťálově čisté

https://www.ntd.com/400-million-sec-filing-links-dominion-ubs-and-china_536295.html

Advokát Lin Wood 1. prosince tvrdil, že komunistická Čína koupila Dominion Voting za 400 milionů dolarů. Wood zveřejnil odkaz na podání Komise pro cenné papíry a burzy, kde ukázal, že mateřská společnost Dominion Voting Systems obdržela 400 milionů dolarů od dceřiné společnosti švýcarské banky.

Dominion Voting je společnost, která zajišťovala volby v některých státech USA ;-D;-D

1 1
možnosti
MT

Nevím jestli jsem úderka, ale:

1. Jsou minimálně dva dobre důvody, proc neklikat na pochybné odkazy v diskuzích

2. Ta druhá část o advokátovi a cenných papírech by chtěla nejdřív prelozit do opravdové češtiny a pak vysvětlit, co jste tím chtěl sdělit. Teprve potom by k tomu, možná, někdo něco mohl říct

:)

0 1
možnosti
Foto

J47a39n 32S27v96a21t94e40k

9. 1. 2021 20:13

Slyšeli jste někdy od představitelů levice, že by uznali Trumpovo vítězství a mírumilovně ukončili násilí, jež probíhá už od léta?

Zdroj: https://ivocerman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763618

Tedy Hillary Clinton sice není typickou levicovou političkou (avšak coby centristka je nalevo od Trumpa) - pokud vím, neměla problém uznat Trumpovo vítězství...

16 1
možnosti
RP

Doporučuji. Některá ta videa jsem viděl i na YT

https://youtu.be/VNyrZiIHAQs

1 0
možnosti
RP

On má vlastně pravdu. Do 6.1 respektive 20.1.2020 je Trump stále prezidentem, a nevím proč tedy všechny media tvrdí, že prezidentem je Biden. Pak kdo tady lže ;-D

4 0
možnosti
Foto

Státy s převahou pravicových voličů by měly vyhlásit referendum o odtržení jejich států od USA. Zachraň se kdo můžeš, Komančové přicházejí! ať si ten komunizmus vyjí.

24 2
možnosti
Foto

Dovolím si citovat příspěvek bývalého ministra zdravotnictví Ivana Davida z Facebooku:

....

Požár Reichstagu Reloaded

"Göring požár považoval za signál ke spuštění komunistického puče. Druhý den oficiální agentura Preussische Pressedienst (Pruská tisková služba) napsala, že tento „čin žhářství je nejnestvůrnějším teroristickým činem vykonaným bolševismem v Německu“....Okamžitou reakcí bylo vydání Reichstagsbrandverordnung (Dekretu o požáru Říšského sněmu) prezidentem von Hindenburgem, který omezil mnohá lidská práva. První ze šesti článků dekretu pozastavil do odvolání platnost sedmi článků německé ústavy, týkajících se osobní svobody, svobody projevu, svobody tisku, práva shromažďovacího a telefonního a poštovního tajemství. V dalších článcích dekretu byly například převedeny některé pravomoci spolkových zemí na ústřední vládu a byly umožněny těžší tresty včetně trestu smrti za založení požáru veřejných budov."

Podobnost čistě náhodná...

Včera vyjádřila bývalá první dáma USA Michelle Obama názor, že Donald Trump by měl být doživotně vymazán ze všech sociálních sítí. Jako kdysi kněží vysekávali ze všech nápisů jméno faraona Achnatona, který místo mnoha božstev s mnoha chrámy a kněžími zavedl systém monoteismu. Neměly po něm zbýt v dějinách žádné stopy. Nepodařilo se jim to.

Big Tech ochotně poslechly a z úřadujícího prezidenta USA se stala oficiálně neosoba. Dokonce mu prý brání rozesílat hromadné maily.

Ale to jeho odpůrcům stále nestačí. Pelosi a další chtějí po vládě, aby ho prohlásila za neschopného zastávat úřad, protože prý každý další den, který stráví jako prezident, je pro USA smrtelně nebezpečný. A když už i na viceprezidenta Pence je tohle moc, chtějí Trumpa impeachovat. Dosáhli by tak toho, že už by nikdy nemohl kandidovat na prezidenta.

29 5
možnosti
Foto

A nejen jeho chtějí „zlikvidovat“. President-elect Biden prohlásil v rozhovoru pro novináře, že senátoři Ted Cruz a Josh Hawley, kteří byli prvními, kdo vznesli námitky proti volebním podvodům, jsou „nacisté“, a žádá jejich odstranění z Kongresu, aby už též ne mohli nikdy nikam kandidovat. Jsou to prý lháři, kteří se inspirovali nacistickým ministrem propagandy Josephem Goebbelsem. Zpochybňují Neposkvrněné Zvolení Joea Bidena, a to už je zřejmě federální zločin.

Před domem Joshe Hawleye se včera shromáždily bojůvky Antify, řvali, vyhrožovali a nadávali jemu, jeho ženě a novorozenému dítěti. Řekl v noci pro Foxnews.

Ostatně, CNN volá po tom, aby kabelové televize odstranily Foxnews ze svých sítí a to přesto, že tento kanál tak snaživě vyhlásil Bidena zvoleným prezidentem. Nikdy nemůžeš zradit dost.

Alternativní platforma Parler byla odstraněna z aplikací Googlu, protože není dost cenzurovaná.

Je jen otázka času, kdy se to dostane i k nám a každý, kdo nepodepíše bezpodmínečný souhlas se zmíněným Neposkvrněným zvolením, bude smazán. Je otázka času, kdy bude přijata možnost rozšířené korespondenční či elektronické volby a už nikdy nebude hrát roli, kdo jak hlasoval. Tu dobu jsme zažili – ale o takových prostředcích kontroly veřejnosti si mohli komunisté nechat jen zdát. Možná tomu můžeme ještě zabránit, ale to bychom museli přestat říkat, že nás se nějaká cenzura na sociálních sítích přece netýká....

18 3
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.