Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DO

To je blábol. Pán je evidentně velký fanoušek kačera Donalda

1 16
možnosti
VO

Ten útok byl jen vyvrcholení Trumpovych výlevů od chvíle, kdy média označila za vítěze voleb Bidena. Od té chvíle hustí do svých příznivců představy, že jim demokrati masivními podvody ukradli jejich vítězství.

Už je zcela lhostejné, kdo jako první dovnitř vnikl. Emoční palivo dodal Trump.

8 12
možnosti
AN

A92l77e72š 15N36o14v37á59k

9. 1. 2021 19:53

Rozhodně není lhostejné, kdo skutečně byli lidé, kteří se dostali do Kapitolu. Snad se to transparentně vyšetří.

3 1
možnosti
Foto

Je to tak, Spojené státy čeká poučení z krizového vývoje a normalizace Rv

21 5
možnosti
Foto

Možná máte pravdu a doufám, že dopadne s opačným výsledkem, než u nás.:-/

3 1
možnosti
JS

Narcisivní psychopat při svém jednání nepřemýšlí nad důsledky. A to, že hecovali svoje příznivce k útoku na Capitol, nemůže popřít.

7 20
možnosti
AN

A53l74e82š 53N38o75v55á28k

9. 1. 2021 17:41

Pěkný nesmysl.

9 1
možnosti
Foto

Chudí volili Bidena. Bohatí plátci daní Trumpa. ( pane redaktore, jen cituji vaše médium - demografie voleb - tak snad mi nedáte ban za citaci vašeho idnes)

8 2
možnosti
JL

Tak, že historik Cerman naskakuje na mediální spekulace, mě překvapuje. Jak se ukazuje dnes: není žádný prokázaný člen Antify mezi zachycenými vetřelci v Capitolu. Naopak. 4 mrtví - zatím, 9.1. je potvrzeno že byl zabit policista Capitolu a protestující rebelka zatřelen policistou při násilném vniknutí. Jak zemřeli další 3 lidi zatím Američani neoznámili. Zato probíhá identifikace a obžaloby, zatýkání "rebelů".

3 10
možnosti
Foto

Rebelů z rabování a zabíjení BLM? Konečně!

10 0
možnosti
JP

Skutečnost je velmi prostá. D. Trump odmítl uznat svou porážku, přestože využil všechny možné kontrolní mechanismy, které jeho porážku potvrdily. Pokud by veřejnost nebombardoval svými chimérami o tom, že volby byly zfalšované a že zvítězil, nikdo by nešel demonstrovat před Kapitol, neměl by k tomu žádný důvod. Takže úvahy a dohady o tom, jakých se kdo dopustil intrik, jsou irelevantní. Trump se odrovnal sám a občané USA si mohou příště dát pozor, aby nezvolili prezidentem člověka s poruchou osobnosti. My tento problém vyřešený nemáme, máme ho dvojnásobný v osobách prezidenta a předsedy vlády, máme tedy co napravovat.

11 23
možnosti
JJ

Kontrolni mechanismy v USa jsou od toho aby se pred svetem udrzelo zdani ze se tam nepodvadi a nemanipuluji volby. K zadnemu foreznimu auditu voleb nedoslo, tomu se ta banda co spachala podvod bude branit zuby nechty

1 0
možnosti
Foto

Trump si dovolil peskovat a pokutovat velkokapitál, který do Číny od roku 1970 investuje. Udělal z Číny, která se nezpochybnitelně snaží vyměnit v roli světového četníka právě USA. Proto média zkreslovala a vytrhávala Trumpova prohlášení a nakonec ho dostali. Demokraté extrémně vyklonění doleva se pokoušejí o druhé VŘSR. Vaše věcné zdokumentování jak lhala opět média se zde nelíbí. Neva. Moc děkuji za citace času a skutečností, které někdo považuje za dezinformace. Bůh s námi, socialismus dohonil baštu kapitalizmu a prosperity.

44 7
možnosti
Foto

To opravdu nevidíte,že jediný kdo ničí Republikány je Trump?To už jste se také připojil k tomu konsiracni šílenství,k fanatismu který rozpoutal psychopat Trump.Pochopitelne,že z toho Demokraté těží.Pokud je Váš soupeř blázen a hlupák ani to jinak nejde...

13 30
možnosti
Foto

Promiňte pane Bárto, vy reagujete na můj článek, nebo na něco jiného? Vždyť já o Trumpvi a republikánech v podstatě nepíši nic. A k jaké konspiraci jsem se to měl připojit? Podstata článku je v zastřelení Ashli Babbittové - to je snad fakt. Kladu otázku, zda bylo nutné ji zastřelit. Nic víc, ní míň. Připomínám vlažné reakce médií na tuto tragédii, což kontrastuje s reakcemi na smrt udušeného černocha. Připomínám rabování a pálení v režii tzv. pokrokových sil. Připomínám dvojí metr hodnocení.

Nebo už za konspirace bude označeno úplně v všechno, co se někomu nehodí?

18 0
možnosti
MS

Má to svoji logiku hezký článek. Myslím si, že útok na capitol jde hezky srovnat s loňskou demonstrací v Praze.

Organizátoři - stejně jako Donald Trump - se projevili jako naivní prosťáčci, když na demonstraci pozvali hokejové a fotbalivé ultras a naivně s nimi domlouvali nějaký mírový protest.

Policejní provokatér, který úmyslně vyvolal násilí, je úplně stejná podobnost.

Takže Donald Trump naletěl, když si myslel, že bude mít dav pod kontrolou nějakými tweety, stejně jako organizátoři manifestu u fotbalových a hokejových chuligánů. Takže co si Donald Trump nadrobil svoláním demonstrace, si taky sní.

9 2
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.