Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Jo, co se stalo, nedá se už odestát. Ať tak či tak, teď jsou zbytečné všechny povídačky, tomu se říká s křížem po funuse. Teď to Kamala celému světu natře. A vlezdozadelistická media se budou třást štěstím a vrtět ohonem.

12 0
možnosti
Foto

Mne by jen zajímalo, kdy se Trump znovu objeví na veřejnosti.

Naposledy to bylo prokazatelně 6.1., od té doby se informace rozcházejí.

Jinak, výborně napsáno, karma R^

16 4
možnosti
Foto

No, a první socialistický stát na světě vznikl hrubou nedbalostí carské policie.;-D

6 1
možnosti
Foto

I kdyby to na Trumpa demokraté opravdu nastražili, tak kdyby se Trump nechoval jako primitiv, tak by se jim to nepovedlo. A to říkám přesto, nebo právě proto, že fandím republikánům.

4 4
možnosti
VV

Primitiv se pani Jandova chova vzdy jako primitiv. I v Praze pro to mate krasny priklad.;-D

2 3
možnosti
PB

Výborně, karma.

24 2
možnosti
JF

R^ výborný popis - jak podobné tomu hyperdemokratickému vzedmutí na českém rybníku - lidé si musí uvědomit jakou média mají moc vytvářet vlastní realitu poskládáním obrazu a zvuku a místo toho držet se jednoduchých, prostých a praktických věcí a osobního instinktu nezprostředkovaného medii vzdáleni jakékoliv ideologie R^

34 2
možnosti
Foto

:-)obdivuji, kolik lidí je ochotno dobrovolně vstoupit do bran negramotných, co něco nepřečtou, neslyší, nevidí, nerozpoznají a shazují se neuvěřitelným způsobem zvášť když jsou na kontě téhle akcičky mrtví.

15 12
možnosti
PB

Panebože! Taková hromada naprosto impotentních slov o ničem protkaná do oči bijícími lživými nesmysly. A navíc přeložená translátorem, což ještě ty hloupé perly vyšperkovává. Ta žena je velmi neinteligentní tvor.

2 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.