Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dal jste si práci, to se cení. Je to smutný vývoj. Sledujeme obrovské posuny k nesvobodě prakticky v přímém přenosu.

15 2
možnosti
ZZ

To je teprve začátek, ale ty pravé čistky teprve příjdou časem.

:-):-):-)

6 1
možnosti
KV

Elon Musk pripravuje k provozu platformu Socialni Media zvanou "Trump Force One" coby konkurenci Twitter, FB, CNN a ostatni fake news. Lide bohuzel veri vsemu co jim sdeli Media, protoze je nenapadne, ze by jim mohl nekdo schvalne lhat. https://www.facebook.com/JimEvans24/posts/10224685108533373

2 2
možnosti
Foto

Lidi se spis boji si to priznat, protoze by se jim zhroutilo cele schema. Tak doufaji, ze se jich to vlastne nejak nedotkne.

3 2
možnosti
KV

Doporucuji shlednout toto video, ktere se od vcera sdili mezi US republikany s nazvem "Absolute Proof". Nejdulezitejsi cast zacina od 1:36:00 - (cyber attack) kyberneticky utok na vysledek US voleb v listopadu lonskeho roku. https://www.youtube.com/watch?v=fHoE5g8HpjE

1 1
možnosti
KV

66% techto utoku bylo vedenych z Ciny, neco z Iranu a dalsich zemi. Pro Trumpa ve skutecnosti volilo 80 milionu lidi a pro Bidena jen 68 mil. Cina urcila USA kdo bude prezident. Zajimave video, doporucuji shlednout.

2 1
možnosti
JS

Vcera byla hlasy Demokratu vyloucena ze dvou komisi Kongresu republikanska rep.Majrorie Taylor Green ( Ga). Jedna se o bezprecedentni krok, ktery muze zvratit jakoukoli politickou stabilitu. Jinymi slpvy, komunisticke metody likvidace protivnika.

Podobne, ale bez vetsi publicity pokracuje cistka armadnich velitelu, kteri projevili sympatie k Trumpovi.

25 1
možnosti
MB

Mohl byste uvest jmena zminenych armadnich velitelu a v cem tyto 'cistky' spocivaji?

2 0
možnosti
BM

Americká demokracie a svoboda v praxi. Ono se to začíná praktikovat i u nás. Zatim jen proti prezidentovi a Babišovi. Ale u nich to neskončí. Ono totiž dojde i na jiné.

6 4
možnosti
MS

pletete se. Po zemanovi a babišovi se jen chce aby dodržovaly zákony a chovali se slušně.

2 0
možnosti

A kdepak je Trumpubijec Bilina ? Jinak Díky za vyčerpávající přehled !

12 0
možnosti
Foto

Chybi vam tady jeho prispevky postradajici smysl i logiku? Mne ani ne ... ale co ja vim, tak momentalne pilne maka na necem podobnem, o cem je psano v clanku .. ovsem ve svem meritku

2 1
možnosti
TK

Ona "demokracie" celkem funguje, dokud mají velké strany cca stejné cíle, jen k ním chtějí dojít trochu jinou cestou, nebo realizace těchto cílů nemá zásadní vliv na život občanů. Ale v okamžiku, kdy se začnou cíle stran takto zásadně lišit, už demokratické řešení neexistuje, to už je úkol pro diktaturu.

Přirovnal bych to k tomu, že se demokraticky hlasuje v autobusu plném lyžařů o tom, zda se pojede lyžovat do Jizerek, nebo do Orlických. Zde se dá dohodnout. Ale pokud v tom samém autobuse bude sedět 20 lidí v plavkách s plánem jet na Jadran a 21 lidí s lyžemi a plánem jet lyžovat na ledovec, tak demokracie končí a začíná boj.

18 0
možnosti
Foto

No a tam to pokazil Trump svym odchodem od hodnot demokracie, svobody a slusnosti. Demokrate se mohou dohodnout s republikany. Se Svedky Trumpovymi se nedohodne nikdo. :-/

1 2
možnosti
MB

Na Vasem miste bych se venoval slechte a Habsburkum a ne*ral se do veci, o kterych vite kulove ... ostatne jak - trochu paradoxne- pise Vase obdivovatelka pani Seifert, cituji: Informovanost českých znalců amerických poměrů je známá a jejich "znalosti" jsou stejně nepodstatné, jako jejich příspěvky na toto téma zde.

3 28
možnosti
PK

A existuje nějaký důvod, pro který se vy se..te do autora článku?

18 1
možnosti
VP

Kdyby jste to popsal deseti větami, u čtenářů by jste vyhrál. Dlouhé bláboly nikdo číst nechce.

1 21
možnosti
ML

Aha, a preto autor s karmou cez 40 u čitateľov prehral.;-D

15 0
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.