Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já myslím, že po výrazu "represivní opatření levicového komplexu" nemá smysl číst dál.

5 35
možnosti
JH

Pokud to má být nějaké vzdálené podobenství se situací u nás a Babišovou vládou , tak budiž , ale jinak je to demagogie . Stejná jako čtyři roky Trumpovy vlády .

5 25
možnosti
ZZ

Tak ona to pravda trochu bude, ale o jak velkou čistku půjde, to ještě nikdo neví. Trump čistil jenom lidi kolem sebe v Bílém domě a na ministerských postech. Toto by měla být čistka důkladnější, ale nevěřím, že by dosáhla takových rozměrů o jakých se mluví.

Ale kdo ví ?

:-/

2 0
možnosti
JK

Toto je cílená manipulace a snůška polopravd. Jak vystřižené že Sputniku. Vybráno pouze to, co se hodí a předěláno k pravdě své. Odporné.

11 44
možnosti
EH

I kdyby z toho byla pravda jenom polovina, tak je to minimálně k zamyšlení.

10 0
možnosti
Foto

Nevím kam svět, ale USA k něčemu tragickému...

15 0
možnosti
Foto

Jakým právem se tedy tito lidé vyjadřují k Navalnému v Rusku? Tam jde o justiční a policejní zásahy, tady přímo o systémové.

10 7
možnosti
JK

Už jste se dnes poklonil obrazům Gottwalda a Stalina?

3 9
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.