Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e63t55r 54N97e40d63v97ě71d

22. 1. 2023 16:19

Hezký, to asi taky dostanete nějakou odměnu za vytrvalost. Kdo čte detektivky nebo sleduje filmy ví, že jsou i potencionální útočníci, kteří chtějí zranit zájmovou osobu tím, že ublíží jeho nejbližší osobě.

Musím uznat, že vajčkový útok zařazený mezi atentáty je docela hustý myšlenkový pochod. Ještě jste mohl dodat, že se jako srab ukryl v cukrárně. To je od lidí se stejným myšlenkovým pochodem docela oblíbené. Co je platné, že tu už dávno psal nevolič Babiše, že tam v té cukrárně shodou okolností byl a viděl Babiše odejít na toaletu očistit se a ihned pak odešel.

Jo, jo když se to týká Babiše, tak je to sranda, kampaň, lež...

Při vzpomínce na agenta s ricinem je to fakt zábavné čtení.

Nicméně musím dát zaslouženou karmu za pokus o vyhnutí se vysvětlování Benešových slov do omráčeného významu

3 0
možnosti

Máme tu hned tři události, které budí vášně. "Mobilizační SMS", "atentát na Babiše" a "sestříhaný rozhovor s Pavlem". Ve všech případech je zjevné, že jde o provokace. Není však zřejmé, kdo je jejich autorem. Fanoušci jednoho z kandidátů v tom mají jasno - stojí za tím protikandidát.

Faktem ovšem je, že ve všech případech může stejně tak jít o provokaci toho, proti kterému je "útok" namířen a chce jím svého soupeře očernit jako někoho, kdo nehraje fér.

A pak je tu ještě jedna možnost. Stojí za tím vším někdo třetí, komu vyhovuje rostoucí nenávist a hraje nějakou hru, jejíž podstatě sice zatím není rozumět, ale který to s námi rozhodně nemyslí dobře.

A to je tak vše, co lze o všech třech případech v tuto chvíli říct...

3 0
možnosti
Foto

Tak se pojďme vykašlat na tyto tři události a zhodnoťme, jak oba kandidáti vystupují na veřejnosti. Jak mluví a jak útočí na toho druhého.:-)

2 0
možnosti

J88o65s97e84f 69N10i56k70l

22. 1. 2023 15:15

"Babišova umělá blbá nálada", to není jeho nálada, to je nálada nadpoloviční částí našich spoluobčanů...

2 12
možnosti

Na tom něco je. Každý má přece svobodnou vůli, jak se projevovat. R^

0 0
možnosti

J40o50s48e48f 53N19i45k91l

22. 1. 2023 15:09

Pane Cermane, tento váš článek je zbytečný, neřeší vůbec nic. U některých diskutujících zvedá akorát krevní tlak a adrenalin....

0 12
možnosti
Foto

Tak to nesmíte tak prožívat.;-D

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

2 1
možnosti

J24o17s82e15f 66N43i30k60l

22. 1. 2023 15:00

Jde o starý trik, který marketingoví odborníci moudrého gubernátora opakují už řadu let. Neskočte mu na to!

Zdroj: https://ivocerman.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797066

Jedinců, kteří někomu vyhrožují, běhá po ulicích dost. Vzpomeňte , kdo z ministrů současné vlády, požádal o ochranku. Nemyslím si, že je to Babišův trik. Prostě je u nás dost lidí, kteří jsou z nenávisti schopni tímto způsobem vyhrožovat. I tady padají v diskuzi kolikrát ostré a sprosté výroky na hlavu diskutujícího s jiným názorem.

3 1
možnosti

Atentát používala i pravice. Vy už jste zapomněl na Klausův sarajevský atentát?

3 0
možnosti

No, jisté je, že Babiš se před ničím nezastaví, ovšem jeho odpůrci mu to usnadňují tím, že si nevidí do huby. "Praha a láska musí zvítězit nad vsí a nenávistí."

Babiš také správně uchopil téma válka a mír. Chce mír. A ukázalo se, že jeho protivník toto jednoduché heslo neumí zopakovat. Stačilo přitom říci: Já chci také spravedlivý mír. K tomu ovšem nebyl školen.....

5 4
možnosti

Je to tak.Burešův náboj, dodal kampani nový náboj. Žena dostane dopis ve čtvrtek. Tak ji protáhl veřejnou kampaní. Moc mu to nejde.Tak zašel v sobotu ohlásit ohrožení. Přitom jednal i se soudruhem Skálou - o míru. Foldyna to zavytím posvětil a zatúroval motorku. Muž s koženou brašnou přijel ...

Pavel na Moravě? Zase o válce. Na škole mne učili - K atom výbuchu patami, ležíc na zemi. Blbost. André to přežil v cukrárně. Dají se odsud vysílat i SMS o mobilizaci. Adolf přežil i ten Pivní puč. Zabásli jej a sepsal "Mein Kampf". Přežili jsme jej. Podobně přežijeme ty směšné bilboardy. Ještě 6 dní. André ušetří. Již žádnou ochranku nebude potřebovat. Tiskárnu si určitě ponechá. Sdělí nám, jak mu bylo ubližováno. Účelovky, atentáty, ANO - Furt dokola .. :-)

12 0
možnosti
Foto

Karma, dobrá práce.R^

11 1
možnosti
  • Počet článků 273
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2433x
Jsem historik a dělám šlechtu a osvícenství. Nejnověji jsem napsal knihu 1.11.1781. Zrušení nevolnictví (2022). Moje pojetí dějin je vyjádřeno v knize "Habsburkové 1740-1918. Vznikání občanské společnosti." (2016), která ukazuje, že historie našich občanských svobod začíná dlouho před rokem 1918. Od osvícenské, ani liberální Evropy jsme nebyli izolováni.